24. toukokuuta 2012

Teho-osaston parhaat jaksot

Ja nehän ovat 12. kauden loppu ja 13. kauden alku eli jaksot 12.21-13.2. Matka on ollut pitkä ja uuvuttava, mutta viimein pääsin tänne asti. Kaksi noita edeltävää jaksoa olivat niitä typeriä ja tylsiä Afrikka-jaksoja, voin sanoa etten katsonut niitä edes puolella silmällä. Luin jaksojen pyöriessä kirjaa..

En ollut katsonut jaksoa 12.21 The Gallant Hero & the Tragic Victor varmaan moneen vuoteen. Mutta näköjään olin katsonut sen silloin aikoinaan aika monta kertaa sillä muistin jakson suunnilleen ulkoa. Kaikki oli niin älyttömän tuttua.

Yhteen aikaan katselin jaksoja 12.22 ja 13.1 usein, nehän ne ovat ne parhaat. 12. kauden viimeisessä jaksossa 21 Guns on paras jakson loppu ikinä.

Aikoinaan kun näitä jaksoja katsoi tietysti ilman suomenkielistä teksitystä niin jotkut jutut jäivät mysteereiksi. Jakson 21 Guns lopussa Kerry ihmettelee mitä oikein tapahtui ja Ray vastaa että "OK Corral". Siis mitä ihmettä? Vasta vuosia myöhemmin minulle selvisi mistä on kysymys. Kyseessä on USA:ssa kuuluisa ammuskelu. Kumma kun tuota ei minulle koulussa opetettu ollenkaan. Niin monessa kirjassa, sarjassa ja leffassa tuohon viitataan, ja aina suunnilleen ammuskelun synonyymina.

Musiikkivideoni musiikkina on Snow Patrolin biisi Open your eyes, joka soi 12. kauden viimeisen jakson lopussa ja 13. kauden ensimmäisen jakson Bloodline alussa.



13. kauden ensimmäisessä jaksossa soi myös David Grayn ihana Slow motion, joka on biisinä ihan ensimmäisessä eli Resident Evil 4-videossani.

Ei kommentteja: