2. toukokuuta 2012

Vaputon vappu

Vapun kunniaksi tilasin NetAnttilasta kahdet työkengät. Hintaa yhteensä 49 euroa, kamalan kallista. Tilasin (vain) siksi kun postikuluja ei tarvinnut maksaa. On taas yhdet kengät hajalla kantapäästä, en ala. Ja sitten kantapää siksi hajalla. Ikäänkuin entinenkään reikä ei vielä siellä olisi.

Vappuaattona piti sitten tuhlata kallisarvoista elämäänsä pelaamalla. Ensin pelasin Resident Evil 4:ää. Millään ei meinannut miltään muistikortilta löytyä talletuksia. Olisin halunnut aloittaa pelin ihan alusta mutta eipä ollut tilaa. Piti ottaa joku vanha pro-talletus. Kuolin heti ensimmäiseen lohkareeseen ja lopetin.

Animal Crossingin Madridissa olin viimeksi vieraillut 32 kuukautta sitten. Suurin osa asukkaista valitti ettei ollut nähnyt minua 40 kuukauteen. Siinäkin on taas yksi peli jota pelasin joskus joka päivä. Vielä pitäisi jaksaa eksyä Harvest Moonin Paskalaan (?) asti.

Viikko pääsiäisen jälkeen alkoi kananmunapula tosissaan näkyä. S-marketissakaan ei ollut enää kuin luomukananmunia. Kamalaa. 10 kpl 4.40e. Kuolen kai kohta nälkään. Hesarin mukaan tilanne paranee vasta syksyllä. En tajua mitä hiton pula-aikaa me muka eletään, kun ruoka loppuu kaupoista? Ensin voi ja sitten kananmunat. Mikä ihmeen köyhä luuserivaltio Suomi oikein on kun ruokaa ei riitä?

Joitakin viikkoja sitten Sokoksella oli kampanja jossa sai kaupanpäällisiä monelle tuotteelle. Esimerkiksi tietyn hiusvärin ostaja sai kynsilakan kaupan päälle. Totta kai myyjä yritti huijata, niitä kaupanpäällisiä piti erikseen vaatia ja pyytää. Viimeiseen asti odotin että olisi luuserihuijarimyyjä niitä itse tarjonnut.

Myöskin viikkoja sitten etsin pellavansiemenrouhetta monesta paikasta. Sitten onneksi huomasin Veljmiehessä 400 gr pussin vain 1.42e. Ja vielä suomalaista, Risettiä.


Äskettäin luin Robin Cookin uusimman suomennetun kirjan Kantasolu. En tiedä onko vika minussa vai Cookissa kun kirja tuntui niin huonolta. Ovatko Cookin kirjat olleet aina näin huonoja? Vai onko hän vasta vanhettuaan ruvennut kirjoittamaan huonommin? Pitäisi kai lukea uudestaan Cookin vanhoja kirjoja, tykkäsin niistä teininä. Mutta tykkäisinkö vieläkin?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaupassa missä minä käyn tuntuu riittävän kananmunia mutta ne tulevatkin lähitilalta, mikä muutti kananlansa lakiasallivaksi jo paljon muita aikaisemmin hintakaan ei noussut paljonkaan entisestä.