24. marraskuuta 2006

Will this horrible year never end? En edes tiedä miten kauan olen tehnyt taas töitä ilman yhtäkään vapaata. En kai kovin kauaa, ehkä pari viikkoa. Ja lisää pukkasi taas tänä aamuna. No miksei, kyllä kai aikansa voisi huonomminkin käyttää. Sherrykään ei ole vapaa bilettämään joten parempi sitten paiskia töitä.

Se ruskea "jänis" oli kuulemma rusakko, I've been told. So little I know... Tänä aamuna oli yllätys kun maa oli taas täysin valkoinen. Lumet ehtivät nimittäin tässä välillä sulaa kokonaan pois. Oli kyllä rankin reissu tänä talvena, sillä lunta oli liikaa ja se oli nuoskaa.

Flunssassa oli se hyvä puoli etten sen aikana sekoillut öisin, kai elimistöllä oli muutakin ajateltavaa. Sen jälkeen sitten... the same old story? Muutama yö sitten näin unen, jossa eräs mies yritti ampua minut. Aina kun aseen piippu osoitti minuun onnistuin kääntämään sen pois.

Pari päivää sitten hain postista ison paketin. Pelkäsin etukäteen sen olevan niin iso etten saisi raahattua sitä edes bussipysäkille vaan joutuisin tulemaan taksilla kotiin. No, olihan tuo iso mutta hyvin selvisin silti. Todellinen harmi vaan että melkein puolet tuotteista jäi saamatta, loppuunmyyty... Sain kuitenkin sentään ihanat uudet pörrösukat, vaaleanpunaiset...

Prison Break on edelleen viikon kohokohta, olen nähnyt siitäkin unta pariin otteeseen. Ja Wentworth on tietysti kuuminta hottia... Image Hosted by ImageShack.us Oli oikeastaan hyvä (pakko)päätös olla lataamatta jaksoja. Jos näkisi jaksot etukäteen tiistait olisivat ihan liian tylsiä. Ei mitään odotettavaa...

Image Hosted by ImageShack.us

Jee jee Jerry Cotton! Amazing Racen kuudes tuotantokausi alkaa MTV3:lla sunnuntaina. Niinköhän MTV3 kuuntelee yleisön mielipidettä ja näyttää kymmenennen (Suomi)kauden heti tuon perään? Tuskinpa.

Olen kyllä tosi pettynyt siitä ettei sitkeä huhu Mika Häkkisen paluusta pitänytkään paikkaansa. Vaikka huhu olikin järjetön halusin silti uskoa siihen. Ja uskoinkin. Tekisi mieli sanoa etten ole koskaan ollut Häkkis-fani, mutta sehän ei pidä paikkaansa. Vuonna 1995 olin surun murtama hänen onnettomuutensa vuoksi, ja se lisäsi "kivasti" syöksykierrettä omassakin elämässäni... Viimeinen naula arkkuun? Ja vuonna 1998 olin innoissani kun Häkä voitti maailmanmestaruuden. No, en ole Häkä-fani nykyään, mutta silti hänen paluunsa formuloihin olisi lisännyt mielenkiintoa 100%. Ja...

Niinköhän pysyn päätöksessäni olla hankkimatta digiboksia? Televisio on ihanan yksinkertainen media laiskalle lusmulle. En tosin tiedä voiko tuohon ikivanhaan 14-tuumaiseen töllöön edes liittämään dikiä.

Ai niin... En sitten tietenkään ollut jääkiekko-ottelussa. Olisin voinut olla, mutta olin silti olematta. Tuskin jaksan lähteä helmikuussakaan? Mietin menisinkö katsomaan Saw3-leffan ihan elokuviin. Leffa on kuulemma ällöttävän sadistisen väkivaltainen. Niinköhän? Eivät nuo aikaisemmatkaan Sawt ole olleet ollenkaan niin pahoja kuin luulin. Voisi vaikka katsoa ykkösen uudelleen... Harmi vaan että sen lopun juonenkäänteen voi nähdä ensimmäisen kerran vain yhden kerran. Kuulemma kolmosenkin lopussa on joku ylläri, jee.

Viime viikkojen väsymykseni... En edes tiedä onko se fyysistä vai henkistä?

Ei kommentteja: