28. marraskuuta 2006

Viime yönä näin vaihteeksi maailmanloppu-unen. Tulin kaupasta kun huomasin että kaupungintalo oli ihan mustana. Ihmiset puhuivat siitä että lentokone oli lentänyt sitä päin. Pian toinen lentokone lensi matalalla kohti toria. Lähdin juoksemaan karkuun muiden kanssa. Päädyin teatterirakennukseen rannalle monen muun kanssa. Näimme taivaalla paljon tulessa olevia lentokoneita matkalla iskukohteisiinsa. Yritin saada muita sammuttamaan teatterin valot ettei meitä huomattaisi.

Vietimme yön teatterissa keskustellen siitä mitä meidän pitäisi tehdä säilyäksemme hengissä. Kysyin onko joukossamme lääkäriä, kokkia... mitä tahansa jatkossa tarpeellista. Aamulla osa meistä lähti helikopterilla kartoittamaan tilannetta. Pilotti osui jokaiseen sähkölinjaan ja oli vähällä tapattaa meidät kaikki, mutta vaan nauroi.

Pitäisi sitten tehdä Sherrylle nettisivut hänen häitään varten. On vain sellainen ongelma etten minä osaa mitään. Mahtaa tulla hienot sivut, varsinkin kun nykyään kaikilla saiteillani on täsmälleen samanlainen ulkoasu. Eilen innoistuin päivittämään mäkihyppy-sivujani pitkästä aikaa, siinä menikin koko päivä. Tein esimerkiksi kuvagallerian kokonaan uusiksi.

Jes. Tänään on taas SE päivä. Prison Break. En malta odottaa. Onko ihmeellisempiä silmiä? Ei ole.

Image Hosted by ImageShack.us

Ei kommentteja: