30. marraskuuta 2006

Tänä aamuna ikioma alkoholisti-stalkerini oli pitkästä aikaa back in business. Oli varmaan odottanut pilkkopimeässä käytävässä liikkumatta jonkin aikaa. Käytävässä on nimittäin liiketunnistimella toimivat valot, ja siellä oli pimeää kun menin sinne. Alkoholistin piti tietysti saada sanoa huomenet ja kysyä joku randomi typerä kysymys, johon vastasin valheellisesti kuten tavallista.

Huh. Tuli ostettua vähän liikaa heräteostoksia. Menin kauppaan ostamaan lankaa myssyä varten ja mukaan tarttui mm. hiuspanta ja joulukortteja. En ole tottunut käyttämään käteistä ja siksi kaikki rahat kaikkoavat hujauksessa. Ostin sellaisia kortteja joissa postimaksu on valmiiksi maksettu, olen ihan liian laiska että jaksaisin ostaa postimerkkejä.

Nykyään olen liian laiska korjatakseni edes typoja, antaa niiden vain olla. C'est la vie tai jotain. Kappalejakojenkin tekeminen on ihan liian energiaa vievää. Mitä pitempiä pötköjä kirjoitan sitä vähemmän kukaan jaksaa juttujani lukea. Ja sen parempi.

Aamulla lehteä lukiessa tuli todettua sekin ettei tarvitse enää bussilla matkustaa. Kertamaksu nousee huomenna mielettömään 2,70 euroon. Rupesin miettimään että pitäisi varmaan mennä lastenlipulla. Siitä tulikin mieleen se kun vielä lukioikäisenä pääsin bussissa lapsen hinnalla. Ja tässä tapauksessahan lapsi on alle 12-vuotias. Lukion ensimmäisen vuoden syyslomalla pääsin kahteen eri otteeseen bussilla lastenlipulla. Molemmilla kerroilla kuski otti jostain kumman syystä vain lasten hinnan. Olin ilmeisesti todellinen babyface. Valittaessani aikoinaan asiasta tädilleni hän kertoi että hänen ollessaan jo naimisissa hänen ei oltu uskottu käyneen vielä edes rippikoulua ikänsä puolesta. Tätini onkin todella pienikokoinen, ehkä 152cm. Minähän olen meidän suvun naisista se hongankolistaja, peräti 161cm.

Niin. Nyt minulla on viimein SE. Oli viimeinen mahdollisuus ostaa se tänään. Joulukalenteri. Veikkauksen tietysti. En millään malttaisi odottaa huomista raaputusta.

Ei kommentteja: