19. marraskuuta 2006

Tänä aamuna ei ollu kovin kivaa. Mahaan koski sairaasti särkylääkkeestä huolimatta. Onneksi ei sentään ollu liukasta, satoi vaan niin kuin toissayönäkin. Niinköhän nuo lumet ehtivät vielä sulaa pois kokonaan? Outoa olisi se. Muutama päivä sitten näin vitivalkoisen pupun, mutta tänään ruskean... ei kai tuolla mattimyöhäisellä ole jotain ongelmaa? Pari ukkoa häiriköi pihalla jo kun lähdin ja vielä silloinkin kun palasin. Toinen kuseskeli talon nurkalla ja yrittivät pummata kyytiä kollegalta.

Torstaina jaksoin jopa viikon vitkuttelun jälkeen käydä työkkärissä. Oli kylläkin jo pikku pakko kun perjantai oli deadline. Odotin että paikalla olisi tulevan muuton takia hirveä ryysis, mutta ei onneksi. Inhoan silti tuota systeemiä yli kaiken. Työkkärin tyyppi kysyi haluaisinko hakea töihin tiettyyn firmaan, kun se nyt etsii työntekijöitä. Jouduin sanomaan neljä kertaa ennen kuin tyyppi tajusi että "ei kiitos, olen jo töissä kyseisessä firmassa." Jollakin on vieläkin hitaampi sytytys kuin minulla?! Tosi kannattavaa näköjään se että joka kerta työkkärissä käydessäni koneelle kirjoitetaan tietoja minusta, jotka häviävät samantien.

Jääkiekko-otteluun en sitten tietystikään mene. En ole ostanut lippua ennakkoon ja kuulemma paikan päälle on turha mennä edes yrittämään?!

Vähänkö innostuin 24:n tulevasta kuudennesta kaudesta kun näin trailerin. Tosin viidettä kautta ei mikään voi ylittää...

Nyt on sitten töllössä Home Alone 2 ja ihQ Tim Curry...

Image Hosted by ImageShack.us

Ei kommentteja: