25. kesäkuuta 2024

Juhannus?

Huonoja muistoja juhannuksesta. Tasan kaksi vuotta sitten juhannusaattona puolisolla alkoi korona. Ja kuusi vuotta sitten huonoimman vointini kausi koskaan osoitti aloitusmerkkejä juuri juhannuksena.


Facebookista varastettu tekoälyn osuva näkemys suomalaisesta juhannuksesta:

 



Juhannuksen kunniaksi pelasin pelejä, luin kirjoja ja kattelin GTA5-turnausta. Jalkapallon EM-kisoja en ole juurikaan katsonut, ei näköjään kiinnosta.


Kun tajusin että listasin jo vuosi sitten synttäripostauksessani pelejä joita haluaisin pelata, enkä ollut vieläkään ostanut yhtään peliä siltä listalta... niin päätin että eiköhän olisi jo aika. Olin jo jonkin aikaa ajatellut Resident Evil 4 Remakea sillä silmällä, ja se oli sattumalta tarjouksessa joka oli juuri päättymässä. Joten ostin sen synttärilahjaksi itselleni, ja senkin kunniaksi että pääsin kouluun (tästä lisää myöhemmin). 

 

Tiesin toki paljon pelistriimejä katsovana ettei RE4R olisi mielestäni ollenkaan niin hyvä kuin originaali, mutta ihan kiva kokemus silti. Pitää kai säästää enemmät mielipiteet peliblogini puolelle. Youtubesta löytyy pelin alku pelaamanani, helpoimmalla vaikeustasolla tietysti. Ei ehkä ole kovin hyvä idea pelata survival horror-peliä kun sydämestä ottaa, pelotti ja pelottaa hitosti.


Juhannussunnuntaina Ollella oli vaikeuksia paskoa. Se oli saanut ripulilääkettä vain kerran, jo monta päivää aikaisemmin. Lopulta se sai yhden pökäleen tehtyä, ja puhdisti persettään makkarin maton päällä. Sitten se meni sänkyyn ja rupesi taas paskomisasentoon! Sain sen nostettua lattialle muovin päälle, ja se teki siihen ison kasan paskaa. Onneksi seurasin Ollea, ja onneksi oli se muovi. Ne muovit on makkarin lattialla siksi kun Olle tykkää paskoa (ripuloida) sinne, mutta niitä ei ollut tarvittu pitkään aikaan.

 



Ei kommentteja: