28. elokuuta 2023

Yleisurheilun MM-kisat Budapätsissä 2023

Mollivoittoiset kisat Belgian Tornadoille ja Borleen veljeksille. 

 

Pitkässä sekaviestissä Belgia ei pärjännyt "B-joukkueella". Oli siellä joku puolikuntoinen Jonathan Borlee.

 




 

400 metrillä Dylan pääsi välieriin mutta ei tietenkään finaaliin. 


Kisaviikon keskiviikkona päivällistä syödessä päätin sattumalta mennä kurkkaamaan Kevin Borleen Instagramia. Ja sitten tekikin mieli itkeä. Kevin oli ilmoittanut 6 tuntia aikaisemmin että kausi on paketissa. Kaukana ovat ne ajat kun Belgian pitkän viestin joukkueessa oli kolme Borleeta ja oikeasti pärjäsivät. Kaksoset alkavat auttamatta olemaan liian vanhoja näihin ympyröihin.

 


 

Lauantaina pelasin Fridaytä kisojen katsomisen sijaan (otin kisat tietysti nauhalle), kannattiko?  Ei varmaan koska netti pätki ja striimi oli tietämättäni katkennut kesken pelaamisen. :( Mutta kisoissa Belgia ei päässyt alkueristä finaaliin pitkässä viestissä. Joukkueessa oli mukana vain yksi Borlee, Dylan. Kaksoset ovat niin menneen talven lumia. :(







 

Ainoa kisa jonka näin lauantaina suorana sattui olemaan miesten lyhyen viestin finaali, ja sekin vain siksi koska Jason tappoi Tommyni Pinehurstilla juuri sopivasti. Tajusin vasta kolmannen osuuden lopulla että ai niin, Italia ja Torttu. Italia otti pikaviestissä hopeaa Tortun ankkuroimana, ja se oli minulle kisojen ehdoton kohokohta. (täällä ja täällä on ehkä video kisasta)








Ei kommentteja: