22. maaliskuuta 2023

Totuus koronasta

Korona ei ole ohi vaan päinvastoin Suomi on ollut maailman koronakuolleisuuden ykkönen jo vuoden, ja lisäksi on vieläkin pahempaa ylikuolleisuutta. En voi ymmärtää mikä joukkopsykoosi ihmisiin ja medioihin on iskenyt kun puhutaan koronapandemiasta menneessä aikamuodossa. Ei korona ja sen aiheuttamat kuolemat lopu sillä että tungetaan pää hiekkaan ja leikitään ja toivotaan että koronaa ei enää olisi.

 


 

Koronaan ei tule immuniteettia. Päinvastoin korona tuhoaa immuniteettia, tehden sen sairastaneesta entistäkin alttiimman uudelle koronalle ja kaikille muillekin taudeille. 

 



Kenenkään ihmisen elimistö ei kestä jatkuvia koronatartuntoja. Mitä useammin sairastat koronan sitä todennäköisemmin se on vakava ja sitä todennäköisemmin kuolet siihen.

 



Korona on kuin ilman välityksellä leviävä hiv, paitsi että korona on pahempi ja nopeammin tappava. Korona tappaa jo ensi-infektion yhteydessä miljoonittain ihmisiä, toisin kuin hiv. Korona tuhoaa immuniteetin aivan kuin hiv, mutta paljon nopeammin. Immuniteettituhon seurauksena muutkin taudit kuin korona muuttuvat vaarallisiksi ja jopa tappaviksi, esimerkiksi streptokokki, joka on tappanut maailmalla paljon ihmisiä tänä talvena. On myös esitetty arvioita että koronan myötä muiden tautien rokotukset tulevat tehottomiksi. Immuniteetin tuhoutumisen myötä myös syövät kukoistavat. 

 


 

Korona ei ole flunssa eikä influenssa vaan sars. Korona on ilman välityksellä leviävä verisuonitauti. Ei ole olemassa lievää koronaa, kuten ei ole olemassa lievää hiviäkään. Korona voi tappaa pitkään akuutin infektion jälkeen, aiheuttaahan se mm. veritulppia ja sydänperäisiä äkkikuolemia. Esimerkiksi minun ikäryhmäni naisissa oli viime vuonna Suomessa sata ylimääräistä kuolemaa, eivätkä he kuolleet akuuttiin koronaan vaan sen pitkäaikaisvaikutuksiin.

 


 

Eniten säälittää lapset. Jo nyt on raportteja teineistä jotka usean koronatartunnan jälkeen ovat sairastuneet dementiaan. Selviävätkö lukuisia koronoita vuodessa sairastavat lapset aikuisiksi asti? Onko ihmiskunnalla ja yhteiskunnalla mitään toivoa kun jokaisen uuden koronatartunnan myötä lisää ihmisiä kuolee ja sairastuu long covidiin?

 

Koronarokotteet ovat pelkkä vitsi joka naurattaisi ellei itkettäisi. Rokote joka ei estä tartuntaa ja tartuttamista (vaan jopa edistää sitä) ja joka aiheuttaa täsmälleen samoja jopa tappavia oireita kuin itse koronakin. Ja tätä paskaa yritettiin pakottaa ihmisille. Ja jotkut haluavat vieläkin uskoa tähänkin joukkoharhaan että rokotteista olisi muka jotain hyötyä. Moni luulee yhä että koronaan on kuollut vain rokottamattomia, vaikka totuus on ihan päinvastainen. Omikronin myötä rokotteet ovat vain lisänneet riskiä joutua sairaalahoitoon tai kuolla koronan vuoksi. Moni maa lopetti tilastojen julkaisun kun ne alkoivat näyttää liian hirveiltä rokotteiden kannalta.




Siitä varoitettiin ettei kannata rokottaa vuotavalla rokotteella kesken pandemian, silloin tulee variantti joka väistää rokotesuojan. Eivätkä rokotteet voi koskaan pysyä uusien varianttien perässä. 


Mikä on sinun numerosi? Kuinka monelle ihmiselle olet tartuttanut koronan? Kuinka monta ihmistä on kuollut sinun aloittamasi tartuntaketjun seurauksena? Jos tartutat koronaa muihin olet osa ongelmaa, ja sinun vuoksesi korona ei lopu koskaan.

 



Ei kommentteja: