23. helmikuuta 2021

Paskoja leffoja?

Tästä on jo kuukausia aikaa, mutta Viaplayn ilmainen kokeilukuukausi tietää silti juonipaljastuksia.

 

 

Uinu uinu lemmikkini 2 En suosittele tätä elokuvaa eläinten ystäville. Sekä kissanpennut että puput kokevat karmean kohtalon. Ei niillä ihmisillä (Edward Furlong, Anthony Edwards) niin väliä. 

 

 

Creepshow Tätä elokuvaa katsoessa tajusin etten ole koskaan nähnyt sitä, ainoastaan sen jatko-osan, Creepshow 2:n jonka segmenteistä erityisesti yksi jäi kummittelemaan (Lautta/Raft). Tässä ekassa Creepshowssa yhden tarinan pääosassa on itse pääjehu eli Stephen King. Ohjaus Romero, efektit Savini...

 

 

Love, Antosha Näyttelijä Anton Yelchinin karmea kuolema kummittelee mielessäni liian usein. Mutta hän sairasti kystistä fibroosia eli olisi tuskin muutenkaan elänyt "normaalinpituista" elämää. Vähän tää dokkari silti tuntuu yksityisyyden loukkaukselta.

 

 

Dorian Grayn uusinta filmatisointia (2009) on haukuttu komeaksi mutta tyhjäksi. Sama kai pätee surullisenkuuluisaan päähenkilöön? Luin tämän klassikkoromaanin vasta parisen vuotta sitten ja halusin sen jälkeen tietysti nähdä leffankin.


Ad Astran juoni on täynnä reikiä. Jos matka kuusta Neptunukseen kestää vain 79 päivää niin miksi kenellekään ei ollut 30 vuoteen tullut mielenkään käydä tsekkaamassa mitä sille yhdelle projektille/tyypille kuuluu? On ihmiskunta aika helvetin sotaisaa ja väkivaltaista porukkaa jos jo kuussakin soditaan. Ja miten suosittuja oikein voivat olla kaupalliset kuulennot jos kuu on jo sotatanner ja siellä pääsee hengestään tosi helposti? Ja tokihan kaikilla mailla Norja mukaanlukien on omat avaruusohjelmansa. Tosi ruuhkainen paikka tuo avaruus.


The Usual suspects (Netflix) Olin kauan halunnut nähdä tämän mutta en tajua miksi tätä hehkutetaan. Toki tiesin loppuratkaisun etukäteen mutta luulisi pollareillekin tulevan mieleen että ehkä se ainoa henkiinjäänyt on todennäköisin syyllinen. Miksi se edes oli heti saanut immuniteetin? 


Oblivion (Netflix) Vittu mitä paskaa oli ensimmäinen ajatukseni tämän elokuvan loppuessa. Ei haittaa että olet kuollut, onhan minulla kloonisi. Joku voisi tietysti väittää että se "alkuperäinenkin" oli klooni... Tämäkin leffa on komea mutta juoni on tosi köykäinen. Ja toki klooniorjilla pitää jostain syystä olla luksusolosuhteet, esim. uima-allas on ihan must.


Ei kommentteja:

Pizza-online.fi