17. toukokuuta 2018

Vihaan hellettä

Pari viime kesää oli ihanan kylmiä, mutta nyt iski helteet jo toukokuussa. En vaan voi ymmärtää ihmisiä jotka toivovat hellettä ja nauttivat siitä. Mitä nautittavaa on huonossa olossa, palaneessa ihossa ja hikisissä vaatteissa? Hyi hitto.


Mutta minun niskalleni mikään maailman lämpö ei tietysti riitä. Tuli tehtyä se virhe että parvekkeen ovi oli yön auki. Jo yöllä heräsin niskakipuun, ja olo on ollut sen takia paska jo monta päivää. Ainoa oikea hellevaatetus minulle olisi siis kaulaliina ja villasukat (kylmät jalat) eikä mitään muuta.

Hauskinta on tietysti se että monen viikon aikavälillä ne ainoat kylmemmät päivät ovat tietysti silloin kun minä olen vapaalla. Olisi voinut laittaa kesämekon päälle ja mennä ulos, mutta ei sitten. Eipä tosin olisi voinut muutenkaan kun pitää pysyä kotona katsomassa jääkiekkoa. Siinä olikin reiluinta tietysti se että Saku Koivu oli jakamassa ottelun turhimman pelaajan palkintoa kun minä olin nukkumassa. Insult to injury tai jotain.

Käytettiin Olle eläinlääkärissä maanantaina, jo vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa ei tarvinnut poistaa yhtäkään hammasta, mutta huonoja uutisia silti. Kuulemma Ollella on hampaissa syöpymiä jotka voivat olla kipeitä. Ja taas olikin paino hiukan laskenut. Olle tarvitsisi hampaisiin erikoistuneen eläinlääkärin, mutta enpä tiedä onko sellaista Kuopiossa. Enkä idioottina tajunnut kysyä lekurilta.

Ei kommentteja: