30. maaliskuuta 2017

3 pakettia Zooplussalta

28, 25 ja 23 kiloa. Paketit saapuivat päivää normaalia aikaisemmin, koskaan aiemmin ei ole käynyt näin. Onneksi olen niin hidas että olin vasta siivoamassa oksennuksia enkä ollut ehtinyt aloittaa imurointia. Onhan tuo nykyinen imuri hiljainen mutta en tiedä onko se niin hiljainen että kuulisin ovikellon soiton tai koputuksen.


Tilasin vain kaksi pussia kissanhiekkaa kun normaalisti tilaan neljä, eli kohta pitää taas tehdä tilaus. Yksi 15 kilon kissanhiekkasäkki kestää täällä noin kuukauden. Orijenista oli varastossa vain kalaversio. Ja nyt viimein hankin myös kolmannen kantokopan kissoille. En tiedä olisiko niitä syytä olla kolme kun kissojakin on kolme. Muutossa ainakin olisi tarvetta kun Tapsa haluaa jäädä omaansa asumaan, ja jos vie kissat eläinhoitolaan niin ehkä silloin.


Tilasin myös synttärilahjan Tapsalle, se täyttää huhtikuussa 10 vuotta. Mietin haluaisiko Tapsa mieluummin yliajetun näköisen fretin vai yksisarvisen. Oli myös vaikea päätös antaako lahja Tapsalle heti vai vasta oikeana syntymäpäivänä.

Bonuspisteillä otin Kalille testaukseen kuivaruuan syömisen hidastajan, plussaa siitä että se on konepestävä. Tekisi kyllä mieli kokeilla muitakin aktivointikuppeja, mutta valitettavan harva kestää konepesun.

Ei kommentteja: