8. tammikuuta 2017

Videoesittely: Kosto - Everything but the girl

Silloin joskus vuosi sitten minulla jäi ihan alkutekijöihinsä kesken monta Kosto-videota. Rupesi vaan Koston katsominen tuntumaan silloin työltä kun jokaisen jakson jälkeen piti Moviemakerissa käydä jakso läpi ja miettiä mitkä kohtaukset voisivat mahdollisesti sopia mihinkin videoon. No sittenpä lopetin Koston katsomisen, olin silloin menossa kolmannen kauden alussa.

Ja myös jo joskus silloin halusin tehdä Kosto-videon Darinin biisistä Everything but the girl. Mutta tosiaan loppiaisviikonloppuna vuoden tauon jälkeen rupesin tekemään videota. En jatkanut mitään vanhaa vaan parissa päivässä syntyi tämä. Kappas vaan kun aikoinaan tekemäni projektitiedosto toimi hyvin tämän pohjana, jotain hyötyä siis siitäkin. Ja nyt oli "pakko" tehdä video juuri tästä biisistä kun se niin sitkeästi soi päässä.

Eli taas Kosto-videota aiheesta Nolan & Emily. Miljardööri-Nolanilla on kaikki mutta ei silti mitään. Tosin Nolan taitaa lopussa tajuta että turha enää ees yrittää...Universumi yritti taas estää videon tekemiseni, kun tokana päivänä uudehkot kuulokkeet lakkasivat toimimasta. Vika ei kuitenkaan ollut itse kuulokkeissa vaan muka tietokoneen etupaneelissa.

Noh lopulta paljastui että sabotoin ihan itse itseäni. Moviemakerissa kuuluu aina äänet aivan liian kovaa pienimmilläkin asetuksilla, ja härkkiessäni edistyneempiä ääniasetuksia olin onnistunut laittamaan kuulokkeet mutelle. Ilmankos ei toiminut.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi