10. tammikuuta 2017

Painajaisia, pakkasta ja pölynimuri

Viime viikolla näin unen jossa Negan uhkasi raiskata minut, onneksi pääsin pakenemaan ikkunasta. Tosielämässä tämä painajainen muuttui heti Walking Dead fan fic-tarinaksi, jonka pääosassa on Rosita. Harmi vaan että unohdin kaiken dialogin jonka kehitin päässäni yöllä. Oh well. Aattelen nykyään että sama se mitä (paskaa) kirjoitan kunhan kirjoittaisin edes jotakin.


Viime yönä näin kai ensimmäisen Emmerdale-aiheisen uneni. Siinä Cain ja Kerry yrittivät ajaa päälleni autolla. Syynä tähän oli Moiran suuttumus siitä kun sanoin etten juo kahvia. Onnistuin laittamaan lumikolan auton ja itseni väliin, ja rupesin huutamaan "Kerry on murhaaja, Kerry on murhaaja".

Nytpä on uusi imuri, Electrolux Ultra Silencer. On tosi hiljainen, 61db. Lähellekään yhtä hiljaista en löytänyt ainakaan alle 200 euroa maksavista. Imuteho ei oikein vakuuta maksimiasetuksellakaan, mitenhän huono se on sitten kun pölypussi alkaa täyttyä? Ja jotenkin tuntuu että tuollainen monimutkaisempi ja kalliimpi imuri tulee hajoamaan nopeasti, pitäisi kai tyytyä ns. karvalakkimalliin.

Ja loppiaisena muut vaan lusmuili kun meitsi lähti uhmaamaan -27 asteen pakkasta... Jalat ei tykänneet pakkasesta vaikka oli housujen alla kolmet pitkät kalsarit joista yhdet villaiset.

Olle se haluaa tarkistaa monta kertaa päivässä joko kevät on tullut parvekkeelle. Ja aina joutuu pettymään yhtä karvaasti...


Ei kommentteja:

Pizza-online.fi