14. joulukuuta 2015

Marsupeli: G-Force

Joitakin vuosia sitten tehtiin elokuva G-Force jonka pääosissa ovat marsut. Katsoin sen leffan silloin ihan vain niiden marsujen vuoksi. Jokin aika sitten tajusin että siitä leffasta on tehty pelikin, ja ostin sen eBaysta.

Pelissä ei sinällään ole mitään vikaa, itse vaan tykkään leppoisammista peleistä. Kuten Goat Simulator? G-Forcessa joutuu koko ajan taistelemaan henkensä puolesta, eikä ole kivaa katsella kun marsu-raukka kuolee satoja kertoja.

Alunperin minun oli tarkoitus pelata G-Force läpi vain kerran, mutta niin vain (trophy)nälkä kasvaa syödessä. Tänään tavoite toteutui kolmannella pelikerralla: Kaikki 50 silver disciä ja kokonaan päivitetty marsu. Pelotti että rahat eivät lopussa riitä kaikkeen, mutta lopulta rahaa jäi 7000 ylikin. Olin lukenut netistä että monella ovat rahat loppuneet kesken. Yhtä disciä en löytänyt ollenkaan mutta Giggeli to the rescue.

G-Forcen vuoksi olen traumatisoitunut erityisesti sähköparranajokoneista. Pelin kaikista vihollisista ne ovat suurin inhokkini. Hitto kun niitä on näkynyt nyt lähes joka joululahja-mainoksessa. Muita inhokkivihollisiani ovat lentävät herätyskellot ja pölynimurit. Viimeksimainittujen takia taisin menettää mahdollisuuteni trophyyn joka vaatii 80% osumatarkkuutta. No jaa, olen muutenkin sellainen räiskijä että not gonna happen.


G-Forcessa pääsee pelaamaan marsuna, mutta entäs sitten ne pelit joissa pääsee olemaan kissa? Ensimmäisenä mieleen tuli yksi lapsuuteni (nuoruuteni?) peleistä, jonka nimeä en aluksi muistanut. Mutta sitten se onneksi tuli mieleen, Super Nintendon Bubsy. Ja löytyihän se myös emulaattorilta koneeltani, mutta ei vaan suostunut enää toimimaan. Muista kissapeleistä en taida tietää.

PS. Tykkään myös elokuvasta Eläintohtori koska marsu on siinä niin isossa osassa.

Ei kommentteja: