12. elokuuta 2015

Michael was spooked

Piti aloittaa GTA 5:ssä peli alusta asti uudelleen sillä minulta puuttui Trevorin trophyjä. Koska minähän valitsin ensimmäisellä pelikerralla Trevorin tappamisen. Oi noita elämän suuria virheitä..

Läksin viettämään iltaa parin hyvän (?) kaverini, Michaelin ja Franklinin kanssa. Aluksi suuntasimme lentokentälle. Ajaessani pakoon poliiseja auto päätyi järveen. Se sai Michaelin järkyttymään niin pahasti että hän totesi "kiitti mulle riitti" eli "Michael was spooked". Voihan nynnerö kun noin pienestä järkyttyy. Franklin ei sen sijaan ollut moksiskaan. Niinpä meidän kahden ilta jatkui laukkaradan ylityksen jälkeen läheiseen baariin, jossa joimme itsemme suuren saavutuksen kunniaksi känniin. Aamulla oli taas rattijuopumuksen aika kun piti kyyditä Franklin autolla parin metrin päähän. Kummallisesti pää selvisi heti kun Franklin katosi näköpiiristä.

Tapoin Ronin vain koska minua yllytettiin kokeilemaan onko se mahdollista. Ainoa tavoite pelissähän oli vain saada Trevorille nätti kukkamekko päälle?? Vihasin Trevoria aikaisemmin mutta toisella pelikerralla aloin arvostaa hänen humoristisuuttaan. Joo, hauskat massamurhaajat ovat parasta hupia.


Kuten olen sanonut aikaisemminkin niin GTA 5:ssä on kyllä upeita maisemia.







Lisää GTA 5-kuviani
Minua huvittaa jostain kumman syystä eniten kuva jossa Michael iloitsee Franklinin kärventyneen ruumiin äärellä.

Ps. En osaa vieläkään laskeutua lentokoneella.

Ei kommentteja: