7. tammikuuta 2013

Uusivuosi

Join sitten uudenvuodenaattona yksin koko kuohuviinipullon, noin kolmen tunnin aikana. Ei kyllä tullut pahaa oloa tai mitään. Kuuden aikaan aamulla heräsin ja otin särkylääkettä vatsakipuun. Piti ottaa Buranaa kun Panadolia ei saa käyttää alkoholin kanssa. Uudenvuodenaattona olisin jopa halunnut lähteä jonnekin mutta jäinkin kotiin katsomaan Jersey Shorea. Sitä tulikin pitkään kivasti maratonina. Nyt olen kai nähnyt suunnilleen kaikki jaksot. Oli ihan hyvä ettei lähdetty minnekään sillä Kuopion järjestämä ilotulitus ei kuulemma näkynyt minnekään.



Sokoksen info on muuttanut uusittuun kongiin. Todella typerää. Enää ei ole vuoronumeroita ja meteliä riittää. Yritäpä siinä sitten asiaasi esittää. Minulla meni tiskillä valehtelematta 15 minuuttia kun ostin jääkiekkolippuja. Asiakaspalvelija ei millään meinannut löytää mitään mistään. Takanani jonottanut luovutti..

Viime lauantaina menin Alkoon etsimään Jackson Estaten punaviiniä (sokeria 2g/l), eipä löytynyt ja vitutti.  Kotona huomasin Alkon sivuilta että tuo viini on myyty loppuun. (Ja hintakin oli noussut yhtäkkiä 3 euroa) Tuntuu todella typerältä sillä kerran joulukuussa arvoin tuon ja erään valkoviinin (sokeria 1g/l) välillä kun mietin kumpaa ostaa. Valitsin valkoviinin sillä se on erikoiserää, ja kuvittelin että se loppuisi ensin.

Viime päivinä vointi on ollut huono. Koskee niskaan, päähän, hampaisiin ja leukaan. Ehkä kaikki johtuu niskoista, ehkä ei.

Sokeria pitäisi säädellä kuten alkoholia ja tupakkaa ihmisten terveyden suojelemiseksi

Not in God's name, Ben. In mine.

Ei kommentteja: