31. elokuuta 2009

Mitä ihmettä

Pitkä työputki päättyi eilen. Sen kunniaksi viime yö hirveä: viisi peräkkäistä kauhukohtausta. Todellakin rupeaa jossain vaiheessa tosissaan pelottamaan nukahtaminen ja nukkuminen. Joka kerta kun nukahdin heräsin ja luulin että sydämeni pysähtyy, siksi sydän löi sitten miljoonaa. On ihan koskenut sydämen kohdalle tänään. Ei tästä tunnu oikeasti tulevan mitään. Kauhukohtaukset ovat poissa vain harvoina öinä, ne ovat öideni sääntö eivätkä poikkeus.

Tänään jaksoin pitkästä aikaa kaupunkiin ja kirppareille asti. Kirjastosta hain varauksen Dexter vailla varjoaan. Kolmas kirja Dexter-sarjassa, enkä ole vielä ehtinyt lukea sitä edes englanniksi kun jo ilmestyy suomeksi. Ihmetyttää kyllä miksi kansi on ihan erilainen kuin tuolla nettikaupassa. Kirppareilta ei löytynyt taaskaan mitään. Anttilasta ostin halvan ruusu-pussilakanan kun olen pahasti niiden tarpeessa ja Kiroileva siili-alushousut. <3

Kylläpäs nyt vituttaa kun vadelmia ei enää olekaan saatavilla torilla. Ehdin ostaa niitä tasan kerran. Taitaa olla harvinaisen lyhyt satokausi. Pitää sitten syödä pelkkiä mansikoita... Yhtä mustikkalitraa söin yli viikon. Ja säikähdinkin niiden takia...

Olivia on päivän lemmikki

Tänään Zooplussan sivuilla.

25. elokuuta 2009

Kissakuvahaaste 118: Sylikissa

Kun Olivia saapui luokseni huhtikuussa 2008, se oli vielä hetken sylikissa..



10. elokuuta 2009

Tapsa on vaarallinen

Ja vapaalla jalalla.


8. elokuuta 2009

Huh hellettä

Turhan lämmin ilma. +28. Oikein tuskaista ja huonoa oloa aiheuttavaa. Viime aikoina on pitkään ollut juuri sopivan kesäinen ilma, reilut +20. Voi ainakin sanoa että tänä vuonna kesä tuli. Viime vuonnahan se ei tullut ollenkaan.

Mikä kumma siinä on että viikonloppuna ne katuvalot pitää jostain kumman syystä pitää päällä... Onko kännikalojen henki muka niin kallisarvoinen? Toisin kuin rehellistä työtä tekevien...

Pakko saada tämä kissariipus. Maksaakin vain alle 20e Timanttisilla.


Ja kylläpä tekisi mieli ostaa tämä tietokone.

Saw 6

En malta odottaa.

5. elokuuta 2009

Vampyyrituhkimo

Tein eilen ensimmäisen kerran jotain Karpin keittokirjasta, nimittäin juustoleipäsiä. Namia. Piti tosin sen takia raahautua lähikauppaan kun minulla ei ollut leivinpaperia.

Eilen sain töissä valituksia. Tietysti idiootin vakituisen työntekijän tekemän virheen takia. Se tietää minulle taas tulonmenetyksiä, jotka minun pitäisi tosiaan periä siltä vakkarilta! Pistää vituttamaan niin sairaasti. Systeemissä on todella paha virhe kun palkkani pienenee jonkun muun tekemän virheen takia.

Kuten arvata saattoi, Janne Ahonen puhuu paskaa Kuningaskotka-kirjassaan väittäessään hypänneensä haamuhyppynsä krapulassa. Pitäähän kirjaa myydä "paljastuksilla".

Ja jo nyt minulla on se kirja eli Kuningaskotka. Vain kaksi päivää julkaisun jälkeen. Aika nopeaa toimintaa kirjastolta.

Viime viikolla hävetti hiukkasen kun bussikortti paljastuikin bussissa tyhjäksi. Olin elänyt luulossa että siinä oli ennen Särkänniemen reissua jäljellä neljä matkaa, eli olisi pitänyt olla vielä kaksi. Vasta myöhemmin tajusin että yöaikaan kortilta veloitetaan kaksi matkaa kerralla, joten ne neljä menivät Tampereelta palatessa.

Kuriton tuhkimo tekee itsestään vampyyrin...

4. elokuuta 2009

Teppo Numminen ei pelaa Vancouverissa

Teppo Numminen lopettaa NHL-uransa.

Voi Teppo. :(

Jos sellainen ihme tapahtuisi että Suomi voittaisi kultaa olympialaisissa Teppo olisi myös moraalinen voittaja. Sillä Teppoonhan se edellinen häviö henkilöityi. Kun Teppo itki finaalitappion jälkeen haastattelussa, Suomen kansakin itki.

3. elokuuta 2009

Haista paska, Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki säästää ulkovalaistuksessa sammuttamalla katuvalot yli kolmeksi kuukaudeksi. Katuvalot ovat jatkossa pois päältä toukokuun alusta elokuun puoliväliin saakka.

Alkuperäisen esityksen ehdotusta sammuttaa joka toinen lamppu tekninen lautakunta ei hyväksynyt. Niinpä kokonaissäästöksi saadaan 110 000 kaavailtujen 160 000 sijaan.


Kaikki on perseestä

On ollut pikkuisen huono olo viime päivinä. Niska on taas niin jumissa että hengittäminenkin sattuu. Tiesin kyllä ettei olisi pitänyt pitää ikkunaa auki muutama yö sitten. Ja koneella ei tietty sais olla ollenkaan. Eikä ikinä missään nimessä ainakaan pelata. Tuli tilattua Sims 2-lisäri Kauppa auki Amazonista muutamalla eurolla, ja se tuli tänään... Käsivarsikin kipeytyi niin paljon viime viikolla että piti ihan kokeilla kylmägeeli-näytettä.

Tänään tuli shoppailtua muutama tunti, hiukkasen rankkaa. Ensin vein Giggelin juna-asemalle ja sitten menin kirjastoon hakemaan pari varaamani kirjaa: Matka kissan mieleen sekä Kingin Duma Key. Pikkuisen olen innostunut viime aikoina varaamaan kirjoja. Tällä hetkellä on varauksessa vain 5 kirjaa. Duma Keyn suomenkielinen versio, Breaking Dawnin molemmat versiot... ja Janne Ahosen Kuningaskotka. Ja oli se hyvä että tänä aamuna jopa muistin että lainat pitää uusia.

Kirppari Tavarameressä oli pari kivaa juttua. Ostin kissahameen eurolla. Kultajousessa oli ryysistä. Sain vaihdatettua patterin 16 vuotta vanhaan rannekellooni ja ostin kympillä ihkun pinkin kissakellon. Se on niiiin ihana. Lapsille tarkoitettu tietysti. Oli tosi vaikeaa olla ilman kelloa. Vielä on kultainen kaulaketju ostamatta.

Suomalaisessa kirjakaupassa olisi ollut Rachael Halen kortteja! Carlsonin eläinpuolelta ostin Aristokatit-säilytysastian kun oli tarjouksessa. Sokokselta ostin vaaleanpunaisen kissakansion jota olin katsellut jo aiemmin... ja otin avoimen yliopiston opinto-oppaan. Ilmoittautuminen alkoi tänään...

Must... get... cat... stuff!

Janne Ahonen on...


Kuinka idiootti ja itsetuhoinen pitää olla ihmisen joka urheilee humalassa/krapulassa?

On tosin täyttä paskaa väittää hypänneensä maailmanennätys-hypyn krapulassa. Oikeassa krapulassa vapina ja sydämentykytys ovat sitä luokkaa ettei mikään urheileminen onnistu. Oikeassa krapulassa ei pääse edes sängystä ylös. Oikeassa krapulassa oksentaa jos pelkästään vaihtaa asentoa sängyssä. Jos pääsee sängystä ylös ja vielä oksentamatta, kyseessä ei ole mikään oikea krapula vaan jokin pikkupoikien olematon leikkikrapula, jota ei missään nimessä voi edes krapulaksi kutsua.

Oikeassa krapulassa ei pysty syömään, urheilemaan tai edes kävelemään. Ainoastaan konttaus vessaan oksentamaan onnistuu. Jos pystyt johonkin muuhun ei sinulla ole mitään oikeaa krapulaa.

Kuopion kaupunki on perseestä

Miksi vitussa katuvaloja ei pidetä yöllä päällä vaikka on pilkkopimeää?

1. elokuuta 2009

Ihan pihalla

Eli eilen kisut taas ulkona. Tapsa oli vieläkin enemmän kauhuissaan kuin viimeksi. Huusi vielä ulkonakin.

Hakivat turvaa toisistaan.




Turvasatama.