3. elokuuta 2009

Kaikki on perseestä

On ollut pikkuisen huono olo viime päivinä. Niska on taas niin jumissa että hengittäminenkin sattuu. Tiesin kyllä ettei olisi pitänyt pitää ikkunaa auki muutama yö sitten. Ja koneella ei tietty sais olla ollenkaan. Eikä ikinä missään nimessä ainakaan pelata. Tuli tilattua Sims 2-lisäri Kauppa auki Amazonista muutamalla eurolla, ja se tuli tänään... Käsivarsikin kipeytyi niin paljon viime viikolla että piti ihan kokeilla kylmägeeli-näytettä.

Tänään tuli shoppailtua muutama tunti, hiukkasen rankkaa. Ensin vein Giggelin juna-asemalle ja sitten menin kirjastoon hakemaan pari varaamani kirjaa: Matka kissan mieleen sekä Kingin Duma Key. Pikkuisen olen innostunut viime aikoina varaamaan kirjoja. Tällä hetkellä on varauksessa vain 5 kirjaa. Duma Keyn suomenkielinen versio, Breaking Dawnin molemmat versiot... ja Janne Ahosen Kuningaskotka. Ja oli se hyvä että tänä aamuna jopa muistin että lainat pitää uusia.

Kirppari Tavarameressä oli pari kivaa juttua. Ostin kissahameen eurolla. Kultajousessa oli ryysistä. Sain vaihdatettua patterin 16 vuotta vanhaan rannekellooni ja ostin kympillä ihkun pinkin kissakellon. Se on niiiin ihana. Lapsille tarkoitettu tietysti. Oli tosi vaikeaa olla ilman kelloa. Vielä on kultainen kaulaketju ostamatta.

Suomalaisessa kirjakaupassa olisi ollut Rachael Halen kortteja! Carlsonin eläinpuolelta ostin Aristokatit-säilytysastian kun oli tarjouksessa. Sokokselta ostin vaaleanpunaisen kissakansion jota olin katsellut jo aiemmin... ja otin avoimen yliopiston opinto-oppaan. Ilmoittautuminen alkoi tänään...

Must... get... cat... stuff!

Ei kommentteja: