15. kesäkuuta 2009

Shoppailemassa

Shoppailin tänään kaupungilla aika monta tuntia. Lähdin ennen yhtä ja olin kotona puoli kuuden maissa. Enkä silti käynyt kaikissa niissä kaupoissa missä meinasin. On ollut inhottava ilma, tuulee ja välillä sataa.

Ensin kävin kirjastossa hakemassa varaamani kirjan Verenpunaiset okaat. Tai itse asiassa se kirja piti kaukolainata, vaikka se oli Kuopion "lähi"kirjastossa Karttulassa. Sitä vaan ei saanut sieltä varattua muualle Kuopioon. Mutta silti meni vain normaali varausmaksu eikä kaukolainan kahta euroa. "Hauskaa" oli tietysti se että varattujen hyllyssä oli kaksi kappaletta Breaking Dawn-kirjoja, menossa joillekin muille... Niitä kirjoja on koko kirjastossa yhteensä 4, ja olen tällä hetkellä jonossa 13.

Kirppari Tavarameressä oli kaikkea kivaa, mutten silti jaksanut ostaa mitään. Anttilasta ostin alennuksessa ollutta tavaraa: sinisen lakanan, mansikkasuihkugeeliä ja hammasharjan. Olisi varmaan pitänyt ostaa pussilakanakin, niitä sai alle kympillä. Kaksi pussilakanaani hajosi ja nykyään minulla on niitä kolme, joista yksi on jo osittain revennyt.

Citypörssistä ostin vain Hyvä terveys-lehden 20 sentillä. Siinä on jotain selän jumppaohjeita. Kyllä minä jaksan itselleni ohjeita kerätä mutten ikinä kuitenkaan jumppaa... Kontissa ei ollut mitään kivaa. Harmi sillä sieltä saa nyt tavaraa 50% alennuksella. Eksyin viimein Tiimariin asti. Ostin äidille alennuksessa olleen kynttilän ja itselleni mansikkamukin, josta olin haaveillut siitä asti kun näin sen mainoksessa.

Muutama päivä sitten huomasin yllätyksekseni että Kuopion S-marketissa myydään paria Urtekramin shampoota, ja halvalla vielä. 4.25e. Piti siis nyt ostaa semmoista. Ja jotain uutuustuote porsaspihvejä, joiden pakkauksessa on mukana maustevoit. Toivottavasti on hyvää. Nyt olisi saanut mansikoita 5e/litra, mutten ostanut. Turhan kallista vielä. Ja pitäisi ne pakastimessa olevatkin kai saada joskus syötyä... En kyllä pakasta tänä kesänä yhtään mansikoita. Vadelmia ja/tai mustikoita ehkä.

Hintavertailu kannattaa. Minulla alkaa olla yhä selkeämpi kuva siitä mitkä tuotteet kannattaa ostaa S-marketista ja mitkä K-kaupasta. Nyt huomasin yllättäen senkin että eräs shampoo on halvinta Veljmiehessä, Sokoksella ja Anttilassa on kalliimpaa.

Kai sitä köyhä voisi huonomminkin aikansa käyttää kuin halvinta hintaa metsästäen... Yksinkertaisinta olisi tietysti olla ostamatta mitään.

Juhannus tulla jolkuttaa... ja minun työputkeni alku.

Ei kommentteja: