13. kesäkuuta 2009

En keksi otsikoita

Äiti joutuu polvileikkaukseen. Onkin kiva lukea nyt Robin Cookin kirjaa Romahdus, jossa tyyppejä menee polvileikkaukseen ja kuolee sairaalabakteeriin. Suomikin mainitaan maana jossa on erityisen paha sairaalabakteeri-ongelma.

Torstaina imuroidessa tapahtui ikävämpi juttu kun imuroin vahingossa kissojen pallon. Se jäi pahasti jumiin letkun alkupäähän. Letkussa on onneksi reikä aika lähellä sitä kohtaa ja työntelin toista kissojen lelua siihen että saisin pallon liikkumaan. No ei se liikkunut ja meinasin jo luovuttaa, mutta kokeilin toisella samanlaisella kepillä ja pallo lähti ihme kyllä irti. Jipii. Aina ennen imuroimista kerään kissojen lelut pois lattioilta mutta aina jokin jää huomaamatta.

Kultainen kaulaketjuni hajosi. Meni vaan poikki. Yleensä ketjut rikkoutuvat lukoistaan mutta tämä ei. Tulipa sitten huomattua että vastaava ketju maksaisi Suomessa yli 40e. Pitää kai tilata ulkomailta, sieltä saisi jonkinlaisen kultaketjun 9 punnalla. Olo on outo ilman ketjua, kädet hakevat sitä koko ajan kaulalta. Ja tuntuu myös pahalta ettei kaulalla ole ristiä suojelemassa minua vampyyreiltä ja muilta möröiltä.

Ostin tänään kesän ensimmäiset mansikat...

Ei kommentteja: