14. lokakuuta 2008

Amarillossa

Lauantai-iltana menin nukkumaan yhdeksältä. Luulin olevani väsynyt mutta pyöriskelin sängyssä neljä tuntia unta saamatta.

Sunnuntaina unet jäivät vähiin kun suuntasin kahdeksitoista Kalpan B-nuorten peliin jäähallille. Oli ihan mielenkiintoista. Yksi pelaaja ei meinannut saada kiekkoa ollenkaan mukaansa rankkarissa. Enpä ollut aiemmin nähnyt kahdella nollaa vastaan-hyökkäystä. Kalpa hävisi 1-4. Äiti hyssyytteli minua kun mietin ovatkohan pari pelaajaa kaksosia kun on sama sukunimi. Vasta myöhemmin kertoi että niiden sukulaisia istui todennäköisesti vieressämme. Oops. Totesin myös että Pakkanen-nimisen pelaajan pitäisi ruveta meteorologiksi. Olen pohtinut sitäkin montakohan Puoskari-nimistä lääkäriä on Suomessa.

Pelin jälkeen mentiin äidin ja veljien kanssa veljen synttäreiden kunniaksi syömään Amarilloon. Ruokaa piti odottaa vain tunti. Onneksi minulla oli mukana kirja Petrin matka Myyrmanniin. Söin Lime chickeniä ilman bataattia ja maissisalsaa. Yksi bataattiviipale oli silti eksynyt lautaselleni, buu. Nälkä ei minulla lähde ravintolaruuilla, koska niissä on liian vähän rasvaa. Mitähän sanoisivat jos pyytäisi voita annoksen päälle? Kuljettiin monta kertaa Tino's tattoo-paikan ohi ja teki joka kerta mieli sanoa äidille että tuolla otin tatuointini.

Iski pienoinen väsymys sunnuntai-iltana. Jotenkin ihmeellisesti sain tehtyä ruokaa ja syötyä, siivottua kissojen laatikot ja käytyä suihkussa ennen kuin kaaduin sänkyyn iltaseitsemältä. Neljäntoista tunnin yöunet virkistivät kummasti. Tosin heräsin puoliltaöin antamaan kissoille päivän viimeisen aterian.

Maanantaina kävin tuttuun tapaan ostoskierroksella. Saan ahdistusta jos en pääse kerran viikossa kirpparille. Menin kellosepänliikkeeseen vaihdattamaan patterin rannekelloon, mutta sepä onkin rikki. Kivaa. Ei nimittäin ollut ilmainen vaan maksoi peräti muutaman kympin pari vuotta sitten. Toinen kelloni eli mummolta rippilahjaksi saatu on toiminut moitteetta 15 vuotta.

Kirpparilta löytyi taas tavaraa. Hame joka kerrankin istuu päälleni, angel-toppi, joulupukki-kynttilä joululahjaksi äidille ja kissakoriste lahjaksi Sherrylle. Sekä lapsuuteni kirja Iltasatujen aarteet eurolla. Sen satuja minulle luettiin ja sen satuja itse luin pikkuveljelleni.

Miksi minua aina luullaan opiskelijaksi? Kyseltiin olenko nyt syyslomalla. Teki mieli möläyttää miten vanha olen.

Enpä ikinä uskonut sen olevan mahdollista, mutta omistan nyt The Buccaneers-dvd:n. Luulin että se on julkaistu vain USA:ssa, vaikka onkin BBC:n sarja. Mutta Amazonista löytyi hollantilainen R2-julkaisu. Jippii. Katsoin heti kaikki kuusi jaksoa.

Mitähän kaikkea muuta olen tilannut Amazonista... No ainakin elokuvan Apua, vaimoni on teurastaja. Ja rutkasti jääkaappimagneetteja. Lievästi sanottuna harmittaa kun Amazon ei toimita isoa osaa tuotteistaan Suomeen. En ymmärrä miksi ei.

Street Kings-elokuvan arvostelusta: Street Kings kerää naiskatsojia yhtä paljon kuin Sinkkuelämää-leffa heteromiehiä. Olen nähnyt Street Kingsin mutten Sinkkuelämää, joten taidankin tietämättäni olla heteromies.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rikkaat immeiset käy useesti raflassa syömässä näköjään.

Unirytmi toimii hyvin?

Näytät aika nuorelta, ja kun suhteellisen aikaseen taidat olla liikkeellä niin monet varmaan luulee opiskelijaksi silloin. Yötyöläisiä harvemmin ajatellaan. Kukas syyslomasta edes kysyi?

Ja tietääkseni Amazonilla on jonkinlainen laillinen este, että ei pysty toimittamaan kaikkia tuotteita. Tai sitten niiden palautuksissa tai muissa jutuissa tulisi vaan liikaa ongelmia. Mitäs et sieltä saa tilattua?