21. maaliskuuta 2004

Läpi!

Pääsin sitten Code Veronican läpi... Ja pelinhän piti olla pisin ja vaikein Ressa?! Kuolin pelin aikana ehkä viisi kertaa, ja niistäkin vain kerran johonkin monsteriin, nimittäin noin toiseksi viimeiseen Alexiaan... Kuolin kerran kaasuun, noin kolme kertaa murskauduin ansan alle (hyvä minä!!). Ammukset loppuivat yhdessä vaiheessa, kun saavuin Chrisinä Antarktikselle. Olin pienessä kusessa kun piti päästä seinälonkeroiden ohi, mutta pääsinpä kuitenkin ohi.

Peli oli siis pettymys, sen voin sanoa. Jos verrataan vaikkapa Zeroon, niin sitä peliä pelasin yhä uudelleen ja uudelleen ja olin siitä todella innoissani. Samaa ei todellakaan voi sanoa Code Veronicasta. Missään vaiheessa ei tullut mitään innostumista tuon pelin suhteen. Tällä hetkellä sanoisin että Code Veronica on kaikista huonoin Ressa. En voi uskoa että odotin tätä peliä monta vuotta...

Pelasin jo battle gamenkin läpi Clairena, mutta se ei todellakaan ollut vaikeaa loppumattomilla ammuksilla...

Arvosanani oli D ja aika 9.52:40. Tuli vähän haahuiltua ympäriinsä... Luulin tosissaan että Alexia olisi paha vastus... Mutta kun olin kuollut siihen kerran tajusin että parempi ampua ne pikkuörkitkin, ja sitten en ehtinyt edes vaihtaa magnumiin kun Alexia jo "kuoli"... Se vihoviimeinen vaihe eli linear launcherilla ampuminen olikin sitten vaikeampaa. Luulin etten ikinä osuisi... Mutta osuinpa kuitenkin!

Ei kommentteja: