3. tammikuuta 2015

Videoesittely: Kosto

Minkäs teet, tv-sarja Kosto on nykyään intohimoni ja harrastukseni. Koston ensimmäisellä kaudella soi biisi johon ihastuin, ja päätin heti että siitä biisistä pitää tehdä Kosto-fanivideo. Kyseisen biisin nimi on "Anyone's ghost", esittäjästä en ole ihan varma.

Videoni ensimmäisessä versiossa oli kohtauksia vain ensimmäiseltä ja neljänneltä kaudelta. Pakko oli siis odottaa että saisin myös toisen ja kolmannen kauden katsottua. Olisi vaan pitänyt "käsitellä" jokainen jakso aina heti katsomisen jälkeen, sillä näin jälkikäteen olen unohtanut mitä kohtauksia mistäkin jaksosta olisin halunnut videoon laittaa. Enkä jaksa niitä kohtauksia kovin aktiivisesti Windows Movie Makerissa metsästää. Ehkäpä vieläkin muutoksia tulee sarjan loppumiseen asti? Ainakin videossa on yhä jäljellä joitakin kohtauksia jotka haluaisin korvata "paremmilla".

En enää ole täysin tyytyväinen ajoituksiin, mutta tällainen tästä nyt vaan tuli. Virheet/ylimääräiset pätkät sain aika hyvin poistettua. Tai siis, WMM jaksoi niitä jopa välillä löytää. Ja häivytyksiä en ole laittanut ihan joka kohtaan mihin ehkä pitäisi.

Ja syy miksi olen parin Emily/Nolan "shipper" on uni jonka näin. Ennen kyseistä unta kyseinen "pari" ei ollut tullut mieleenikään.



Kuva on videon ensimmäisestä versiosta.

Ei kommentteja: