21. tammikuuta 2015

Hienosti ennustettu, Ilmatieteen laitos

Tänään piti olla pakkasta 25 astetta, mutta onkin vain -13. Kun oli varustautunut siihen -25 niin kyllä oli helle ja hikuli.

Eikä ole ensimmäinen kerta kun käy näin. Viime vuosina talviaikaan on hyvin usein ollut paljon lämpimämpi sää kuin Ilmatieteen laitos on ennustanut.

Tästä pitäisi kai oppia jotain. Ei pidä koskaan uskoa hirmupakkasennusteita, ei ne kuitenkaan toteudu. Vähempikin vaatetus riittää.

Niin, varsinainen ongelmahan on se ettei tässä kämpässä ole ulkolämpötilan mittaria. En osaa semmosia asentaa. No taidanpa teipata mittarin parvekelasiin. 


2 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Minullakaan ei ole (ulko)mittaria, joten kirjoitan vaan aamulla Googleen 'Kuopio sää' niin se ei tarjoa ennustetta vaan riittävän tämänhetkisen mittaustilanteen samaiselta paikkakunnalta.

Tosiaan nyt on ollut kyllä mahdottomat pakkaset. Olen tähän asti viilettänyt sellaisella ohuemmalla takilla pyörällä, mutta nyt on parin päivän ajan pitänyt käyttää sellaista kunnon talvitakkia että näytän ihan mustalta michelin-mieheltä :D Onneksi ensi viikolle on luvattu -1 -asteita, toivottavasti tällä kertaa ennuste pitää paikkansa.

Bella kirjoitti...

Olisihan se lämpötila tosi kätevää katsoa netistä, mutta minulla on ikivanha kännykkä jolla ei nettiin pääse enkä halua aamulla avata tietokonettakaan vain sään vuoksi.

Tuli vasta nyt mieleen että varmaan (teksti)tv:stä näkisi lämpötilan..