29. tammikuuta 2015

Todellisuuspakoa

Kylläpä nyt pelottaakin että tulee kipeäksi juuri kun pitäisi lähteä risteilylle. En lähde minnekään jos iskee edes "pikku" flunssa, vihaan yli kaiken sitä vuotavaa nenää. On ollut niin onnekas tähän asti, kun taudit eivät ole iskeneet matkaa ennen. Ainoa läheltäpiti-tapaus oli se Giggelin enterorokko joskus 2-3 vuotta sitten, jota minä en ihmeellisesti saanut ollenkaan.

Selkä ei ole ollut kipeä pitkään aikaan, mutta noin viikko sitten onnistuin sen kipeyttämään kun istuin koko viime torstain koneella. Että pelottaa selänkin jaksavuus, kun pitäisi junassa istua. Ikäänkuin ei tartteisi jo pelätä muutenkin vatsakipuja, kun viime reissu oli siinä suhteessa niin karmea.

Kipeetähän riittää muutenkin, ja pitäisi vaan hyväksyä se että nämä rasituksesta johtuvat kivut ovat pysyvä osa elämää, jos haluaa koskaan mitään kivaa tehdä. Niska on niin paskana että välillä silmissä meinaa sumeta. Ja hiirikäsi tietysti kipuilee. Kyllähän kivun kestää, jos siitä vain ei ole mahdollista seurata jotain pahempaa. Kuten jotain tulehdusta joka voisi vaatia antibiootteja.

Jaahas. Kosto jäikin nyt sitten taas USA:ssa tauolle, palaa vasta maaliskuun alussa. Joten voipi rauhassa lähteä risteilylle. Hah. Mutta eihän tauolla olekaan mitään väliä, sillä jakso s4e14 oli todellinen snoozefest. Mutta mitäpä muuta olisikaan voinut odottaa, kun mitään varsinaista juonentynkää ei enää ole jäljellä? Vaatisi todellisen ihmeen että sarja ei loppuisi tähän neljänteen kauteen. Näyttelijätkin tahtoo vaan pois. Ja fanit. Good riddance?


Ja seuraavan jakson promon perusteella Jack-fanit saavat mitä haluavat. Endgame is Jemily. Jälleen kerran voi vain todeta että "enemmistö on demokratiassa aina oikeassa" (leffa Uuno Turhapuro muuttaa maalle olikin juuri sopivasti viime sunnuntaina telkkarissa).

Kuinkahan monta Kosto-fanivideota ehtisi tehdä sarjan paluuseen mennessä? Ainakin 4 olisi suunnitteilla.


Olen jo jonkin aikaa ajatellut että pitäisi alkaa katsoa taas Prison Break alusta asti. Minullahan ei ole paljoakaan tv-sarjoja dvd:llä. Kokonaan on ainoastaan Breaking Bad (jee, Breaking Badin kolmas kausi alkaa Herolla pe 6.2.). Dexteristä on 1. kausi, Prison Breakista 2 ensimmäistä. Simpsoneista pari, Beverly Hillsistä kuudes, Downton Abbeystä kolme ensimmäistä, Teho-osastosta kaksi ekaa.

Ja 24:stä viides kausi, joka tuli muuten viimein katsottua ihan vähän aikaa sitten, olinhan omistanut tuon boksin vasta aika monta vuotta. Mutta kun ajattelin aina että pitää katsoa sarja kokonaan alusta loppuun. Se projekti ei vaan ole edennyt, olen menossa 1. kauden lopussa, ja aloituksesta on vuosia? 24:n eka kausi ei vaan inspiroi minua.

Ei kommentteja: