23. tammikuuta 2015

Peli: Grand Theft Auto Online

Hurahdin siis jokin aika sitten muutamaksi päiväksi GTA Onlineen. Oli suuri järkytys huomata millaisia hirviöitä muut pelaajat ovat. Tappavat toisia pelaajia huvikseen! Itse en ole koskaan tehnyt niin, en tietenkään, sillä en ole paskiainen. Paitsi itsepuolustukseksi.

Eräskin tyyppi oli ilmeisesti seurannut minua kauas vuoristoon, kuinka joku viitsiikin ja jaksaa? Normipelissä minut tappavat suosikkipaikassani kukkuloilla puumat, onlinessa muut pelaajat.

Ja sitten oli se eräs tehtävä jossa olin viemässä tiettyä autoa tiettyyn paikkaan. Yhtäkkiä ohitseni kaahasi toinen pelaaja, joka sitten alkoi seurata minua. Ehdin onneksi viedä auton oikeaan paikkaan ennen kuin tämä idiootti onnistui tappamaan minut ensimmäisen kerran. Olin sitten kusessa, autiolla satama-alueella ilman autoa. Lopulta huomasin portaat joille pääsin turvaan autolta. Ammuin sen idiootin autoonsa, varastin hänen autonsa ja ajoin uudelleen ilmestyneen idiootin päältä hänen omalla autollaan, ja häivyin paikalta. Kerrankin karma palasi puremaan perseeseen.

Pinkki luuserihahmoni kotonaan. Tuli ostettua ihan kiva keskitasoinen kerrostalokämppä, johon kuuluu autotallikin. Parasta on tietysti katsella telkkarista muiden pelaajien pelaamista, kun ei välttämättä voi itse pelata. Tosin useimmiten en kyllä ymmärrä mitä ihmettä ne muut pelaajat oikein ovat tekemässä/yrittävät tehdä.

Ei kommentteja: