11. heinäkuuta 2014

Nyt on kaikki nähty: Pinkkiä kissanhiekkaa!

Iskipä idea hankkia uusi kissojenvessa. Sattuu nimittäin olemaan niin että Olle pissii usein Billy-vessan "ilmastointiaukosta" ulos. Ja minullahan on Billyjä kaksin kappalein. Tiedänpähän etten enää koskaan osta vessaa jossa on ilmastointiaukkoja. En voi edes pitää niissä suodattimia koska Tapsa haluaa syödä ne.

Järkevintä olisi kai hankkia toinen samanlainen hyväksi havaittu vessa eli pinkki CatIt, joka on ainakin vielä toistaiseksi onnistunut pitämään Ollen pissit sisäpuolellaan. Mutta uutuusvessoista houkuttaisi Savic Nestor Impression "Kitten", sitä mainostetaan vuotamattomaksi. On siinä niin söpö kuva kyljessä.


Mutta toisaalta. Eräässä kissanhoito-artikkelissa sanottiin etteivät kissat itse tykkää katetuista vessoista sillä ne haluavat nähdä ympärilleen. Että kissan kannalta paras olisi mikä tahansa läpinäkyväseinäinen, korkealaitainen muovilaatikko. Think outside the box? Kissanvessan ei ole pakko olla se mitä myydään kissanvessana lemmikkitarvikekaupoissa. Mutta eipä kai mitenkään korkeat reunat riittäisi tuolle yhdelle pissijälle. Olle on kai sitten semmoinen kissa joka on oikeasti poika mutta syntyi vain väärään ruumiiseen tytöksi.

Zooplussassa myydään nyt tosiaan pinkkiä kissanhiekkaa. Ja sinistä, vihreää, keltaista... Onneksi on sentään käytetty elintarvikevärejä eikä sen pahempia myrkkyjä. Eipä silti pääse ostoslistalleni.

Ei kommentteja: