28. heinäkuuta 2014

Helteen helvetillisempi aste

Näinä helleviikkoina tämä kämppä on pätsi. "Normaali" sisälämpötila on ollut viime aikoina yli 30 astetta, korkeimmillaan 34. Ei ihmekään että tuntuu helvetiltä. Tapsakin viettää nyt kaikki päivät sängyn alla, tulee sieltä pois vain ruoka-aikaan. Ja sitten tulivat vielä helvetilliset "trooppiset" yöt...


Ihmettelen edelleen mihin kirjastossa oikein piilotetaan kirjoja. Viime kirjastoreissulla jäi kaksi kirjaa löytymättä, vaikka toista niistä pitäisi olla hyllyssä peräti kolme kappaletta. Yksi kirja voisikin olla jossain piilossa mutta että kolme? Mitä minä oikein teen väärin? Kumma kyllä löysin tuolloin viimeksikin muut haluamani kirjat ongelmitta. On kai kohta pakko yrittää uskaltaa kysyä neuvoa kirjastontädiltä.

Silja Europa häippäsee yllättäen hornaan, eli nuoruuteni suosikkilaivalle ei pääse enää koskaan. Jäi sen sviitti kokematta. Nyt kun Tallinnan linjalle tulee Baltic Queen niin ei tarvitse enää mennä ollenkaan Turkuun, kun sen linjan Baltic Princess on Queenin sisarlaiva. Eli samaa paskaa eri paketissa.

Ei kommentteja: