20. kesäkuuta 2011

Retki Kuopion Biltemaan

Jostain kumman syystä halusin kovasti käymään Kuopion vasta-avattuun Biltemaan. Heidän kuvastossaan oli niin halpaa kamaa... Helteisenä torstaina 9.6. sinne matkattiin.

Ostin Biltemasta pitsaleikkurin (käytän tätä myös leipälevyn paloitteluun), perunasurvimen (meinaan tehdä lanttumuusia kunhan joskus taas saisi kaupoista suomalaista lanttua, tosin porkkanamuusikin on tekolistalla) ja kuumemittarin äidille. Vasta monta monta päivää myöhemmin tajusin että unohdin ostaa ovistopparit.

Ostin myös 6 euroa maksavan vaa'an joka on täysin pyllystä. Se näyttää painon väärin. Varmasti naurettaisiin pihalle jos menisi valittamaan että vaaka näyttää liian paljon, mutta kun tämä näyttää liian vähän. Noin viisi kiloa liian vähän. Mitä hittoa oikeesti? Olen haaveillut vaa'asta ties kuinka monta vuotta ja sitten kun sen raaskin viimein ostaa se onkin viallinen. En kestä, en jaksa. No sanonpa vaan ettei kannata ostaa Bilteman paskavaakaa. Eikö muka halvalla saa hyvää tai edes jotenkuten toimivaa? Ei kai sitten. Pitäisi kai köyhänä elää ilman luksustietoa omasta painostaan.


Matkalla Kolmisoppeen innostuin kun huomasin Kontin lähettyvillä. En ollenkaan tajunnut etukäteen että sehän on nykyään Leväsellä, vaikka olen siitä kerran jopa autolla ohi kulkenutkin. Kontista löytyikin todellinen löytö. Ihme juttu. Ihan viimeisenä kävin läpi rekkiä jossa oli pitkähihaisia kun olisin tarvinnut lyhythihaisen. Olin ihan varma ettei sellaista harvinaisuutta tietenkään ole. Mutta oli, muiden takana. Juuri oikea koko ja väri! Toinen löytö oli kauhu/gootti/halloween-aiheinen koriste, joka meni synttärilahjaksi vaikka olisi tosiaan sopinut paremmin halloweeniin.

Ei kommentteja: