13. kesäkuuta 2011

Biletys 11.6.

Viimeisen vapaan viikonlopun ennen töiden alkua vietin yksin ja pääsin lauantaina 11.6. jopa bilettämään pitkästä aikaa. Olisin halunnut laittaa päälle Ebaystä huutamani mekon mutta se on kadonnut postiin. On lähetetty Englannista kaksi viikkoa sitten eikä näy. Sen jälkeen tehtyjä Ebay-ostoksia on tullut perille, esimerkiksi yksi joka tuli viime viikolla kolmessa päivässä. Ja se olikin sitten lopulta se "lohdutuspalkinto"-mekko jonka päädyin laittamaan päälleni. Ei tosin mielestäni välttämättä ole mikään bilemekko vaikka mini onkin. No onpahan ainakin kesäinen.

Itella on (muutenkin) aika perseestä. Postitin Kuopiosta Kuopioon syntymäpäiväkortin jolla kesti VIIKON mennä perille. Se vituttaa eniten että siinä oli ensimmäisen luokan postimerkki mutta eihän sillä ollut mitään merkitystä, sillä unohdin kirjoittaa siihen "1" tai "priority". Mutta viikko on aikamoinen saavutus koko ajan palveluaan huonontavalta luuseri-Itellaltakin.

Ja siellä oli kissanpentua jos jonkinlaista... Ja minua yritettiin tietysti houkutella ottamaan niistä yksi itselleni. Joka tuli heti haistelemaan kättäni ja nuoli sitä. JA kiipesi heti syliini ja kehräsi siinä innoissaan.











EDIT 14.6.: Yksi pennuista, Lucky Angel, kuoli viime yönä. :(

Oli aika tyhjää paikoissa alkuillasta, kaikki olivat kai terasseilla tai satamassa. Glorian karaokessa ei ollut ketään muita. Siellä on yllättäen karaokebiisinä Didon My life, aika outoa. Se kun ei todellakaan ole mikään tunnettu tai hittibiisi, päinvastoin aika unknown. Kuka muu kuin minä sen muka koskaan siellä laulaisi? Satun tykkäämään kyseisestä biisistä älyttömästi. not that you'd see...

Oli tarkoitus mennä Passioniin maistelemaan eri Absolut-vodkia mutta eräs 33-vuotias ei päässyt baariin sisälle henkkareiden puuttuessa. Minulta ei nykyään enää koskaan kysytä henkkareita koska olen niin hiton vanhan näköinen. Onnelassa oli vaahtobileet, ei kiitos. Mentiin sitten Armakseen jonne ei onneksi ollut pääsymaksua.

Tuli juotua vähän liikaa. Kotona olin vasta kolmen maissa, ja jo silloin oli hiukan huono olo. Sunnuntaiaamuna oksetti aika paljon, mutta en saanut kuitenkaan oksennettua vaikka "yritin". No onneksi jo puolen päivän jälkeen oli parempi olo ja sainkin syötyä... kermaviilin. Onko nykyään enää millään muulla merkillä kuin Valiolla kunnon kermaviiliä? Kaikki muut tuntuvat olevan kevyitä kermaviilejä, buu.

Sunnuntaina katsoin krapulapäivän ratoksi pitkästä aikaa elokuvan Titanic. Se tuleekin vuoden päästä uudelleen elokuvateattereihin, 3D:nä.

Töihin ei ollut kiva mennä. Kuumotti ja janotti älyttömästi, vaikka sää oli ihanan viileä ja sateinen. Tai ei se sade ole mikään kiva juttu, mutta...

Ei kommentteja: