18. kesäkuuta 2011

Kiitos Suomen uusi hallitus

Taidanpa menettää työni uuden hallitusohjelman vuoksi. Kivasti yhteiskunta sitten säästää kohdallani kun rupean nostamaan työmarkkinatukea, toimeentulotukea (näihin olisin oikeutettu jo nytkin mutten ole nostanut) ja korkeampaa asumistukea. Tosin joku ministeriöhän haluaisi ottaa asumistuen pois niiltä jotka eivät asu kaupungin asunnoissa. Siinä on taas älynväläys, joo. Nytkin vain murto-osa halukkaista pääsee asumaan kaupungin kämppiin, ei riitä kaikille, ei. Mutta jos tuo toteutuisi niin siinähän sitä sitten olisin työttömyyden lisäksi vielä asunnotonkin. Hyvä Suomi, paremmaksi vaan menee.

Kesätöiden alkamisen kunniaksi kenkäni hajosi. Kun otin kenkää pois jalasta ensimmäisen työaamun jälkeen se tuntui oudolta mutta en katsonut sitä sen tarkemmin. Seuraavana aamuna tehdessäni lähtöä töihin huomasin vähän sattumaltakin että toinen kengistä on repeytynyt sivustaan täysin auki. Totaalisen hajalla siis. No sitten piti kaivaa äkkiä kaapista seuraava kenkäpari uunista ulos... Minulla on aina seuraava pari valmiina kun entinen hajoaa. Paitsi että nyt ei sitten enää ole. Eli pitäisi saada uudet kengät. Valmiiksi. Kun mitkään kengät eivät minulla kestä kauaa. Kävelen liikaa.

Torstaina 16.6. tuli tehtyä aika turha reissu Citymarketiin. Olisin halunnut ostaa kengät. Ja kyllähän noita halpoja olisi ollutkin. Esimerkiksi Karhun ovh 70e kenkiä kympillä. Mutta ei missään halvoissa kengissä ollut minun kokoani, d'oh. No ostinpahan viimein kesän ensimmäiset mansikat.


Tilasin sitten pari halpaa kenkäparia NetAnttilasta, mistäs muualtakaan. Onpahan sitten taas varastossa. Tuntuu että olen käyttänyt viime aikoina ihan liian paljon rahaa.

Voi, Bonnie. Olisin antanut sille kutsumanimeksi Bonnie Blue Butler. Niin, milloinka Tuulen viemää 3D oikein tulee elokuvateattereihin?! Ei koskaan vai?? Onko tämä todella sellainen luuserisukupolvi joka ei saa ollenkaan nähdä Tuulen viemää leffateatterissa?

Ihmettelin kun iHerbistä tilaamani kosteusvoiteen sisältöluettelossa komeili paraabeneja. Minulla kun ei yleensä ole tapana ostaa valheellista luonnonkosmetiikkaa. Moni väittää sitä olevansa muttei ole oikeasti. Miksi maksaa luonnoskosmetiikasta kallis hinta jos tuote ei oikeasti ole sitä? Katsoin sitten iHerbistä kyseisen tuotteen sivua ja siellä väitetään ettei tuote sisällä paraabeneja, ja sisältöluettelossakaan niitä ei mainita! Siis täysin törkeää valheellista paskaa. Ihme juttu... ettei iHerb ole vastannut valitukseeni.

Sitten sarjassamme jokin aika sitten nähtyjä unia. Toisessa Teho-osaston hahmo Chuck halusi lapsen, ja varasti siksi käärmeiltä niiden munia. Toisessa unessa olin lapsuuden koulukaverin kanssa kun paskajoukkio tuli vastaan. Heillä oli päällään sellaiset asut joita ehkä käytetään esim. värikuulasodassa, ja aseet. Yrittivät kiusata meitä mutta se meni pahasti pieleen. Yhden heistä pää irtosi, kypärineen. Groteski näky. Yrittivät saada meitä mukaan keksimäänsä valheelliseen tarinaan siitä miten näin kävi, ja jostain syystä suostuttiin.

Muutama viikko sitten yritin murtautua naapuriin. Meinasi iskeä paniikki kun avain ei sopinut lukkoon ennen kuin huomasin että ovessa on ihan väärät nimet. En ollut yksin hississä ja luulin sen toisen ihmisen menneen toiseen kerrokseen, ja painoin vain sitä ylempää nappia. Luulin siis olevani kolmannessa kerroksessa mutta olinkin vasta toisessa, sillä se toinen ihminen olikin mennyt ensimmäiseen kerrokseen. Kakun kuorrutuksena joku paskapää ehti jo varastaa hissin ja jouduin menemään sen yhden kerroksen verran portaita pitkin...

Tuli jotenkuten luettua Barry Popkinin kirja Läski maailma. En tykännyt. Kirjassa sokeri JA rasva ovat paholaisia, ja kokojyväviljat muka pelastavat terveyden...

Sokeri on syyllinen, ei kolesteroli

Ei kommentteja: