8. marraskuuta 2023

Mitäs me kipeäperseet?

Stressaan nyt ihan liikaa tulottomuudesta ja muusta. Ei voi mitään, mutta mielestäni on niin väärin että teet vuosia erittäin pienipalkkaisia ja -tuntisia töitä, ja siitä sitten rangaistaan karenssilla. Jos en olisi tehnyt sitä virhettä että suostuin osa-aikatöihin en olisi nyt tuloton. Minulla menee hirveästi rahaa kissoihin ja ruokaan. Juuri eilen huomasin että käyttämäni oliiviöljyn hinta oli pompannut kerralla monta euroa ylöspäin. Oikeasti meinaa itkettää tämä tilanne. 

 



Kun pahoinvointi viimein väistyi iski taas uusi oire. Mökä päässä eli kaiketi tinnitus. Ekana päivänä se oli tum tum tum ja sitten eri pituinen tauko. Mietin ensin onko lähistöllä jokin työkone, mutta ei. Tokana päivänä paljon kovempi kokoaikainen mölinä. Oikeasti oli jo vaikeampi kuulla puhetta, kun minulla on muutenkin toinen korva tukossa ja nyt kuulevan korvan puolella oli tinnitusta. Niin että aina kun miettii että mitä seuraavaksi... VMP. No onneksi tuo tinnitus häippäsi tuon parin päivän jälkeen.

 

Sunnuntaista asti on koskenut perseeseen. Onhan sitä persekipua viime vuosien aikana aina välillä ollut, oletetun endon takia. Mutta nyt kipu on jatkuvaa, ja tekee vaikeaksi istua ja keskittyä. Toivon todella että tuo kipu häipyisi kierron mukana. Jos se jää asumaan niin ei hyvä. Lisäksi on ollut välillä vihlovaa kipua toisella puolella alaselkää.

 



Sen jälkeen kun viimeksi asiasta valitin Olle lopetti oksentelun. Mutta eilen se ripuloi makuuhuoneen parkettilattialle. Vain piereskelyn äänet paljastivat sen salaiset puuhat. Ja vaikutti todella tahalliselta teolta, eikä vahingolta tai pidätyskyvyttömyydeltä. Miksi kissa paskoisi väärään paikkaan? Mieleeni ei tule muuta syytä kuin paskomisen kivuliaisuus, että kissa toivoo ettei se sattuisi uudessa paikassa. Toki Ollen pylly on kovilla kun sitä joutuu aina joka ripuloinnin jälkeen putsaamaan, pahimmillaan monta kertaa päivässä.

 

Viime viikolla Tapsa oli yhden päivän syömättä. Aluksi sitä ajatteli että se johtui sen tukkoisesta nenästä, mutta vaikutti siltä että sillä ei vain ollut ollenkaan ruokahalua. Se ei halunnut edes yrittää haistella ruokia. Seuraavana päivänä ja sen jälkeen Tapsalla on ollut ruokahalua senkin edestä. Mutta se on oksennellut liikaa viime päivinä. Toki se on saanut karvojakin pihalle ainakin pari kertaa, mutta silti on aina mahdolllista että tuo voi johtua kilpirauhasen liikatoiminnan pahenemisesta.

 


 

Tuo koiranruokaskandaali on aivan hirveää. Se että koiria on kuollut ja lopetettu turhaan. Oli tarkoitus tilata viime viikonloppuna Mustilta ja mirriltä kun oli alekoodi, mutta jäi todellakin tekemättä. Vähän arveluttaa syöttää nyt edes Smaakin märkäruokaa kissoille.

Ei kommentteja: