5. joulukuuta 2022

Lämpöä kylmyyteen

Sähkönsäästökampanjan innoittamana tilasin Verkkokaupasta 25 euroa maksavan sähköpatterin. Tuli myös huomattua että suihkussa käyminen on huomattavasti miellyttävämpää kun lattialämmitys on maksimiasetuksella. Ensimmäistä kertaa toivon että olisi sauna, muuttaisin sinne asumaan.

 



Tilasin Verkkokaupasta myös 250 pussia Clipperin earl grey-teetä, sitä kun ei ole mistään saanut pitkään aikaan. Ei siinäkään kyllä aitoa bergamottia ole, mutta se on silti suosikkini. Saako Suomesta ollenkaan aitoa bergamottia sisältävää earl greytä? Pitäisi yrittää vähentää oikean teen juontia että rautakin joskus imeytyisi, mutta en ole vielä vuosien saatossa löytänyt yrttiteetä jonka mausta pitäisin.


On kai turha toivoa että jääkalikka-jalkani johtuisivat jostain muusta kuin koronan aiheuttamista mikroveritulpista. Ainoa asia joka tekee jaloistani edes vähän siedettävämmän tuntuiset on aspiriini. Minulle ostettiin tavallisen aspiriinin sijasta vahingossa aspirin cardiota joka on tarkoitettu veritulppien ehkäisyyn, niin voin sitä nyt käyttää. Harmi vaan että siinä on apuaineena talkkia joka aiheuttaa syöpää. Mutta niin kai se on että ainoastaan verenohennus voi auttaa huonoon ääreisverenkiertoon, en ainakaan muusta tiedä.

 


 

Kokeilin ensimmäisen kerran rautalisää (Floravital) ja pari tuntia myöhemmin alkoi poltella sydämen kohdalla ja vatsalla. En tietysti voi tietää johtuuko se tuosta vai muusta. No toisella kerralla vastaavaa ei tapahtunut. Otan lisärautaa vain joka toinen päivä, jotkut väittävät että niin se imeytyy paremmin.


Eniten ärsyttää se että istuminen pahentaa jalkojeni tuntemuksia entisestään. Haluaisin istua koneella tekemässä juttuja. Haluaisin saada tietyt tekstini kirjoitettua valmiiksi ennen kuin kuolen. Teen ns. esikoisromaaniini vielä yhden editointikierroksen ennen kuin pistän sen jakoon omakustanteena. Oikeaa kustantamoa en aio varmaan koskaan edes yrittää minkään tekstini suhteen. Siitä asti kun tajusin että Kuopion kirjaston nettikirjasto on täynnä omakustannepaskaa tajusin että omakin paskani voisi olla siellä.



 

Tein myös iherb-tilauksen kun oli black fridayn kunniaksi 25% alennus kaikesta. Tilaus sisälsi mm. näitä: neem (voi auttaa koronaan), mustakuminansiemen (voi auttaa koronaan, käytinkin sitä kesällä koronassa), serrapeptaasi ja nattokinaasi (voivat auttaa veritulppiin, huonoon ääreisverenkiertoon, endoon), resveratroli (voi auttaa apinarokkoon, endoon). Vielä en tiedä luontaista keinoa joka voisi auttaa Ebolaan, veikkaan että ei mikään. Tilasin myös inkivääriä jonka pitäisi auttaa pahoinvointiin. Harmi vaan että vihaan inkiväärin makua. 

 

Iherbissä on jo pitkään ärsyttänyt se että iso osa tuotteista on out of stock. Tällä kertaa yksi ostoskorissani ollut tuote kerkesi jopa tulla lopetetuksi kokonaan, discontinued ja moni muu out of stock. Olisin halunnut erityisesti vetyperoksidia sisältävää korvavahan liottajaa, semmoisia kun ei Suomesta saa. Toinen korva on ollut tukossa nyt yhtäjaksoisesti varmaan jotain 9 kuukautta.

 


 


Ei kommentteja: