7. joulukuuta 2021

Kostoa ja muutakin katsellen

Olin jo pitkään halunnut Disney plussan ja otin sen nyt viimein kun oli tarjous, kuukausi kahdella eurolla. Disneyn sovellus toimii telkkarissa huonosti, kun jotain haluaa katsoa niin joutuu yrittämään monta kertaa ennen kuin toimii. Eli ei voi suositella.


Kolmisen viikkoa kuluikin Kostoa (Revenge) katsellessa. Olin kokonaan unohtanut Declanin kuoleman, ja aika paljon muutakin. Kostossa on nähtävissä sama kehityskulku kuin Prison Breakissa: eka kausi täyttä kultaa, neljäs täyttä paskaa ja muut siltä väliltä. Sarjojen pitäisi tajuta laittaa pillit pussiin ennen kuin alkavat lahdata päähenkilöitä ja palauttaa kuolleita hahmoja henkiin vain siksi etteivät enää muuta keksi. Yksi Kostossa eniten ärsyttävistä asioista on se että äiti ja isä eivät muka tunnista omaa tytärtään.

 

Nemily 4ever!!


 

Kesken Koston katselun, varmaan kolmannen kauden loppupuolella, aloin saada ikävää tuikkivaa kipua korvan alle. Vastaavaa on ollut aikaisemminkin, mutta ei yhtä pitkäkestoisena ja pahana. Aika pian aloin epäillä että syynä kipuun on kuulokkeiden käyttö. Oli sitten pakko lopettaa Koston katselu tietokoneella ja siirtyä pelkästään telkkarin puolelle. Nuo nykyiset kuulokkeeni ovat muutenkin ikävät kun niistä irtoaa koko ajan korviin ja naamaan mitälie tekonahkapäällystä ja sitä on sitten kaikkialla.


Jokin aika sitten katsoin viimein kohutun ja kehutun Netflix-sarjan Squid Game. Draaman kaari oli kohdillaan. Eniten yllätti se että sarja sai minut itkemään pari kertaa, vaikka lähes kaikki hahmot olivatkin niin vastenmielisiä.


 

Isolla rahalla tehty Netflix-elokuva Red Notice on tyhjää täynnä, kuten monet muutkin toimintakomediat nykyään. Free Guy (Disney) sen sijaan on ihan hauska ja viihdyttävä pelileffa. Hiukan vaan Ryan Reynolds-yliannostusta... Muistan kun näin hänet ensimmäisen kerran teininä sarjassa Matka tuntemattomaan (The Odyssey). Tykkäsin aikoinaan tuosta sarjasta paljonkin.


Maailmanhistorian kaikkien aikojen huonoimman elokuvan palkinnon saa Netflix-paskaläjä Syyllinen (The Guilty). Angstisen hätäkeskuspäivystäjän (joka on jostain syystä poliisi) työpäivästä kertova leffa on tylsä, ennalta-arvattava ja lopulta suorastaan oksettava. 

 

Tykästyin Playstation plussan marraskuun ilmaispeliin First Class Trouble. Harmi vaan että sitä pitää pelata netissä muiden kanssa. Ja muut ihmisethän ovat tunnetusti täysin perseestä. First Class Troublessa pelaajia on kuusi joista kaksi on salaa "pahiksia" eli personoideja. Tosin ihan yhtä paskoja ne muutkin ovat, kaikki voivat tappaa kaikkia. Jos tuossa pelissä olisi paremmat/enemmän trophyjä olisin halunnut pelata sitä enemmänkin. On kuulemma vähän samanlainen peli kuin Among us, josta minulla ei ole kokemusta.


 

Ps. Innostuin kun huomasin että Viaplayssa on sarja Jaettu maa (North and South).

Ei kommentteja: