7. lokakuuta 2021

Hysteerinen hullu

Parvekkeen oven kahvassa on joku vika ja ovea ei meinaa millään saada laitettua kiinni. Siksipä parvekkeen ovi on nyt pysyvästi kiinni eikä sitä avata ollenkaan. Tämä on tietysti isoin ongelma Ollelle, joka haluaisi tarkistaa parvekkeen lämpötilan useita kertoja päivässä. Voi Olle-raukkaa.

 

 

Niin. Pitäisi siis olevinaan kutsua joku huoltomies paikalle mutta koronan takia ei käy. Sieltä tulisi kummiskin joku yskivä ja maskiton tyyppi. Olen muutenkin kohta jo parin vuoden ajan suhtautunut huoltomiehiin tosi negatiivisesti. Jotkut heistä ovat nimittäin rikollisia. Ei tarvitse enää ihmetellä miten häkkivarastoihin murtautujat pääsevät sisälle kerrostaloihin jos he ovat huoltomiehiä. Ja heillä on sitten avaimet kaikkialle. Pitää tosin ihmetellä että säilyttävätkö ihmiset oikeasti häkkivarastoissaan niin arvokasta kamaa että niihin kannattaa murtautua. 

 

Tietokoneen hiirikin on ruvennu vittuilemaan päin naamaa eli pitäisi ostaa uusi. Mutta kaikki ne on kiinalaisia. Kaikki. Enkä missään nimessä halua langatonta hiirtä.


Oon ruvennu viime aikoina ensimmäisen kerran koskaan lukemaan Twitteriä, eikä varmaan kannattaisi. Vituttaa helvetisti se että koronaa ei hoideta Suomessa ollenkaan. Kuinka moni on kuollut ja kuolee sen takia turhaan? Koronaa pitäisi hoitaa alkuvaiheessa ennen kuin se menee pahaksi. Kyllä, haluaisin ivermektiiniä. Jos se tekee minusta hullun salaliittoteoriitikon niin sittenpä olen sellainen. Tai taidan jo ollakin. Kukaan jolla on aivot päässään ei halua edes "lievää" koronaa. Jokainen järkevä maa ottaisi mallia Kiinasta. Kiina tietää totuuden koronasta. Miksi siis Kiina suhtautuu koronaan hysteerisesti?

 

Kuten olen täällä usein kertonut olen kärsinyt jonkinlaisista yöllisistä paniikkikohtauksista tai kauhukohtauksista tai mistälie jo suunnilleen kaksi vuosikymmentä. Jokin aika sitten herätin ja säikäytin mieheni ensimmäisen kerran sellaisen aikana. Toistelin vain kuolevani just nyt. Kunnes heräsin oikeasti, totesin että aha kyseessä olikin vain kohtaukseni ja jatkoin uniani. Miehellä sen sijaan oli vaikeuksia saada enää unta kyseisenä yönä. Vähänkö hävetti seuraavana päivänä. Tässä käy vielä se klassinen tapaus että sitten kun onkin tosi kyseessä niin mies luulee kyseessä olevan vain kohtaukseni. No onneksi en ole vielä toistanut tuota herättelyäni.

 

Koronatilanne on pahin koskaan Kuopiossa ja Siilinjärvellä. On ollu taas koronapaniikkia ilmassa niin kuin helmikuussa 2020. Paniikki pahentaa kipuja ja vaikeuttaa nukkumista. No onneks ainakin Red Dead Onlinen pelaaminen rauhoittaa. Kun pelasin sitä viime kuussa kävi nolo juttu. Yksi pelaaja tervehti minua ja halusin vastata samalla mitalla. Mutta en muistanut kontrolleja ja olinkin väkivaltainen häntä kohtaan. Kaksi kertaa. Ihme että ei tappanut minua. Vieläkin hävettää.


Kissojen juoma-automaatti pitää enemmän ääntä kuin aikaisemmin, jolloin se oli lähes äänetön. Pumpun puhdistaminen on vaikeaa. Erään happokäsittelyn jälkeen pumpusta tuli ulos mönjää monta päivää. Vieläkin haaveilen ei-muovisesta juoma-automaatista. Ehkä joulupukki...?

 

Tapsa-raukan nuha oli poissa monta kuukautta mutta on nyt taas pahana. En vaan ymmärrä, noissa oireissa ei ole mitään logiikkaa, tulevat ja menevät. 


*3Ei kommentteja:

Pizza-online.fi