15. tammikuuta 2021

Postnordia ei kiinnosta pakettien toimittaminen

Tein tilauksen Zooplussalta, Latzia ja kissanhiekkaa. Valitettavasti Zooplussalla oli ruuhkaa ja paketin lähtö heiltä viivästyi. Vielä valitettavampaa on että ruuhkasta johtuen paketin toimittaja ei olisikaan Posti vaan Postnord.

 

Paketti saapui Kuopioon aikaisin tiistaiaamuna 12.1. Sen sijaan että Postnord olisi tuonut paketin kyseisenä päivänä he ihmettelivätkin että milloinkas tää paketti sopisi tuoda. Sain ilmoituksen että paketti tuotaisiin keskiviikkona 13.1. klo 8-16. No ei tuotu. Eikä tuotu torstainakaan. Eikä perjantaina. 

 

Siellä se paketti odottelee Kuopion varastolla... jotain? Oikeaa tähtien asentoa? Rupeaa pikkuhiljaa vituttamaan koska kissojen Latz on loppu. Juu, oma moka mutta "normaalisti" paketti olisi tullut jo ajat sitten.

 

Ihme sekoilua Postnordilta muutenkin. Ihan itse ilmoittivat että paketti tulee keskiviikkona 13.1., mutta lähetysseurannassa lukee kuitenkin että "Lähetys odottaa terminaalissa, toimitus sovittava vastaanottajan kanssa". Haloo, kaikki oli jo sovittu. Ja sitten englanninkielisessä paketinseurannassa puolestaan sanotaan täysin päinvastaisesti että "New delivery date agreed upon". HUOK. Pitääkö tämä nyt ymmärtää niin että he eivät tiedä mitä tekevät?! Hermot menee vähemmästäkin.

 

Lopulta oli pakko ottaa yhteyttä kyseiseen firmaan ja nyt on lupaus siitä että paketti tulisi maanantaina 18.1. Haha. En usko ennen kuin näen. Liian myöhäistä se on nyt muutenkin.

 

Miksi Postnord vain säilöö paketteja varastollaan sen sijaan että toimittaisi niitä?!

Ei kommentteja: