29. lokakuuta 2020

Peli: Vampyr

Ja mä vaan mietin kenet tapan seuraavaksi...

 

Haaveilin pelistä Vampyr jo ennen kuin se ilmestyi. Monta kertaa harkitsin sen ostamista tarjouksesta, mutta onneksi en tehnyt niin sillä Vampyr on Playstation plussan lokakuun 2020 peli. 

 

Tohtori Jonathan Reid palaa ensimmäisestä maailmansodasta ja joutuu brutaalin hyökkäyksen kohteeksi. Kuka on syyllinen hänen uuteen verenhimoonsa?


Vampyr on pelottavan ajankohtainen peli. Se sijoittuu espanjantaudin aikaiseen Lontooseen, jossa tosin leviää influenssan lisäksi pahempikin epidemia. 

Vampyr on hyvin buginen peli. Mitä pidemmälle pelissä etenee sitä useammin se kaatuu ja jäätyy, pahimmillaan monta kertaa peräkkäin. Todella turhauttavaa. Onneksi en maksanut tästä pelistä, en muista että olisi koskaan aiemmin tullut vastaan yhtä pahasti kaatuilevaa peliä. 

Ärsyttävää on myös pelin alkupuolella tehdä pitkä matka sivutehtävän perässä vain tajutakseen perillä että tarvittavalle alueelle ei vielä pääse. LOCKED LOCKED LOCKED

 

PS. Sony on tehnyt todella ikäviä muutoksia Playstation storeen. Itseeni iskee eniten toivelistan poisto. Eihän sillä ollut kuin 80 peliä. Sony ei näköjään enää halua rahojani eli pitäköön tunkkinsa.

Ei kommentteja: