4. marraskuuta 2019

Spooks are among us

An oldie but goodie.


En ollut ollut Halloween-bileissä tasan viiteen vuoteen. Kannattaako olematonpalkkaisen osa-aikatyön takia missata koko elämä? Ei.

Olin elätellyt toivetta että tänä vuonna tärppäisi, kun oikea Halloween oli lähimpänä vapaata viikonloppuani. Mutta sitten Passion lopetti olemassaolonsa, ja kun kävin läpi Kuopion baareja yhdessäkään ei ollut Halloween-bileitä "oikeana" viikonloppuna.


Kunnes sitten sattumalta sain Facebookissa tietää että Nousuun oli tulossa toisetkin Halloween-bileet, niin olin suunnilleen valmis tekemään kärrynpyöriä. Viisi vuotta, saatana! Ja kuinka monta Halloween-asua käyttämättömänä?!

Mutta sittenpä oli semmonen juttu että ei tiennyt varmaksi ehtiikö mies ajoissa kotiin työmatkalta Englannista. Onneksi brexit ei toteutunutkaan nyt kuunvaihteessa, eivätkä lennot myöhästyneet.

Sain viimein pukeutua ihanaan mustaan mekkoon jonka ostin jo vuosia sitten mutta jota en ollut kertaakaan käyttänyt kun olin odottanut Halloweenia. Ihme kyllä mekko mahtui vielä päälle.Oltiin käyty Nousussa tasan kerran aikaisemmin, ja silloinhan Savon sanomien toimittaja tuli kyselemään mielipidettä baarien pidennetyistä aukioloajoista. No tällä kertaa viihdyttiin Nousussa hyvin vähän aikaa. Se vaan on aika iso ongelma baarissa kun istumapaikkoja on varattu ehkä noin kymmenelle. En tajua miten kukaan tuolla pystyy ja haluaa viettää aikaa. Ihme kyllä muissakin baareissa näkyi ihmisiä Halloween-asuissa. Minun ehdoton suosikkini oli Nousussa bongattu Handmaid's talen orjattaren asu.

Tämähän selittääkin paljon...


Ei kommentteja: