12. syyskuuta 2019

Peli: The Council

Sisältää juonipaljastuksia!

Viisijaksoisen The Councilin tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1793. Louis de Richet etsii kadonnutta äitiään salaperäisen lordi Mortimerin saarelta, jonne on kutsuttu joukko arvovaltaisia vieraita. Ranskalaiseksi peliksi tätä väittävät, ja arvosteluissa englanninkielistä dubbausta ja ääninäyttelyä on haukuttu.


En tiedä mitä odotin tältä peliltä, mutta en ainakaan tätä. Kun Louisin äiti rupesi horisemaan demoneista toivoin että kyseinen tyyppi olisi sairas, mutta ei. Onko sitä yliluonnollista paskaa ihan pakko tunkea joka reikään? Tässä pelissä demonit ovat totta, mutta ei siinä suinkaan vielä kaikki. Kaikki ovat demoneita. Pääpahis on demoni. Louis itsekin on demoni. Pääpahis on hänen isänsä, ja kaikki muutkin ovat hänen sukulaisiaan. Nainen jonka kanssa Louis harrasti seksiä onkin hänen siskonsa. Ups? Ja ai niin, se "äitikin" paljastui siskoksi.


Lopussa luulin kaiken olevan hyvin. Olin tappanut pääpahiksen ja muut odottivat minua lauturilla. Mutta sitten lyyhistyinkin yhtäkkiä lattialle, enkä tajunnut mitä oikein tapahtui. Vasta lopputeksteistä paljastui että kuolin myrkytykseen. Aha. Taitaapa sitten olla niin että jos tulee myrkytetyksi toiseksiviimeisessä jaksossa niin on screwed teki sitten mitä tahansa.

On muuten aika hiton köyhää että herttuatar omistaa tasan yhden mekon.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi