20. helmikuuta 2019

Ensimmäinen Jason-tapponi

Tältäkö tuntuu kun kyyhkyset itkevät? Jotkut pelaajat tappavat Jasoneita liukuhihnalta, mutta minä sain odottaa sitä ihmettä tasolle 112 asti. Ainakin pari aikaisempaa yritystä muistan. Ensimmäisessä meni pieleen se että minut oli privaattimatsissa aivopesty uskomaan että Tommy ei voi pistää Jasonia polvilleen, ja asekin oli "väärä" eli machete. Toisessa yrityksessä astuttiin sweater girlin kanssa yhtäaikaa Jasonin ansoihin. Kuoleminen on harvoin yhtä hauskaa, ja Jasonilta tuo oli fiksua pelaamista. Teki parhaansa paskassa tilanteessa.

Näin Jason tapetaan

Jasonin tappaminen vaatii aina vähintään kahden pelaajan yhteistyötä.

1. Jasonin pitää menettää maskinsa. Jos Jason saa matsin aikana tarpeeksi vahinkoa hän menettää maskinsa.

2. Jonkun naishahmon pitää mennä Jasonin majaan ja ottaa sieltä Jasonin äidin villapaita. Tämä pelaaja on sitten se ns. sweater girl.

3. Vain spesiaalihahmo Tommy Jarvis voi tappaa Jasonin. Aseena pitää olla joko machete tai kirves, joista kirves on huomattavasti parempi vaihtoehto.

Elikkäs ensin Jasonin pitää olla maskiton. Sitten sweater girlin pitää stunnata Jason paidalla. Silloin seuraava lyönti pistää Jasonin polvilleen, jolloin Tommy voi tappaa Jasonin.

Tämä maaginen sessio

Aloitin matsin tekemällä tavaramerkkini eli juoksemalla suoraan Jasonin syliin. Obviously I'm in love with Jason and can't wait to feel his hands on me. Tommynä sitten etsin epätoivoisesti phone box fusea (se on minulle aina pakkomielle, yllättävää kyllä nyt senkin jälkeen kun sain boksien korjaamiset tehtyä. Olen paennut poliiseille yli sata kertaa, ja hyvin vähän muilla tavoilla) ja bensaa autoon, vene taisi olla jo lähtenyt. Tuo Adam seuraili minua heti alusta asti ja yritti näytellä jotain valomerkkejä, en ymmärtänyt miksi. Kun tässä videossa tajusin että minua seuraa kaksi tyyppiä, päätin katsoa ketä sieltä oikein ilmestyy. Ja sieltähän ilmestyi sweater girl. Jolla oli suuria vaikeuksia antaa minulle kirveensä. Aika onnekasta oli että onnistuttiin, esim. se että Jasonin maski lähti pois heti ensimmäisestä iskustani ("show yourself"). Varsinkin kun Jasonilla oli jo uusi (eli paska) Raivo päällä.Nyt voin sitten laittaa työhakemukseen "Elämäsi paras saavutus"-kohtaan tämän.

Ei kommentteja: