29. lokakuuta 2018

Sarja: Better Call Saul

Better Call Saul on Breaking Badin spinoff-sarja. Se kertoo asianajaja Saul Goodmanin eli Jimmy McGillin elämästä ennen Breaking Badia.


Olen ilmeisesti ainoa ihminen maailmassa jonka mielestä Better Call Saul on täyttä paskaa. Tämän sarjan olemassaololle ei ole olemassa mitään oikeutusta. Better Call Saulin tarkoitus on vain lesoilla Breaking Bad-hahmoillaan - ja tuhota ne hahmot täydellisesti. Aluksi Breaking Bad-hahmojen näkeminen innosti, mutta ajan kanssa se vitsi kävi niin tylsäksi että tekisi mieli kirkua. Vihaan sitä kun hahmot pilataan viemällä heiltä pois kaikki mystisyys ja arvoituksellisuus, tästä ääriesimerkkinä Supernaturalin Crowley. Sen siitä saa kun sarja jatkuu liian pitkään.

Minua ei kiinnosta tippaakaan mitä Breaking Badin badass-Mike on luuseroinut ennen BB:tä. Eikä riitä edes se että Miken hahmo pilattiin totaalisesti, vaan sama piti tehdä vielä Tucon serkuille. Oli oikeasti naurettavuuden huippu kun nämä kaksi seisoivat talon katolla (!!) ja yrittivät näyttää niiin koviksilta. Nauraa räkätin. En ymmärrä miksi Mike oli siinä tilanteessa niin kauhistunut.

Nukahdin kesken yhden jakson puoleksi tunniksi ja kun heräsin niin samat tyypit istuivat taas samassa huoneessa juttelemassa samasta aiheesta. Jooh, en siis tainnut missata mitään oleellisen tärkeää?! Ei vaan kiinnosta Jimmyn ja hänen veljensä hemmetin tylsä suhde. Tai mikään muukaan koko sarjassa.


Ps. Mitä ihmettä Kim on koskaan nähnyt Jimmyssä?

Ei kommentteja: