16. huhtikuuta 2018

Unia

Aika vanhoja suurin osa, mutta kai nääkin pitää joskus julkaista.

1 Mustan surman tyyppinen tappava ja erittäin tarttuva sairaus levisi jo Virossa asti. Ajattelin että onneksi en ehtinyt mennä Tallinnan risteilylle. Sitten huomasin kämmenselässäni violetin palkeenkielen, tauti oli siis jo tarttunut minuun.

2 Olin säveltänyt biisin ja häpesin paskaa tekelettäni. Mutta sitten sitä kuunnellessani totesin että kylläpä onkin hiton hyvä biisi. Pakkohan sen oli ollakin, se biisi oli nimittäin yksi maailman parhaista eli Evanescencen My Immortal (varo häpeämätöntä oman videon mainostamista). huomasinkin samalla että tuosta videosta oli ollut tuolla ihan väärä versio, argh

3 Maailmanloppu uhkasi rankkasateen ja tulvan muodossa. Monen muun tavoin menin S-markettiin hamstraamaan juomaa ja ruokaa. Sain yhden ostoskorin täyteen (lähinnä juomia, mm. glögiä ja maitoa?!) ja aloin täyttää toista kun huomasin että se täysi kori oli varastettu. Myöhemmin piilottelimme kellarin parkkihallissa monen oven päässä maanpinnasta. Välillä käytiin katsomassa tilannetta ja yhden oven takaa valui tosiaan vettä. Välillä mietin miten äiti pärjää asunnossaan neljännessä kerroksessa, meneekö vesi niin korkealle. Myöhemmin kriisi oli ohi ja olimme selvinneet. Tummaihoisten naisten pelastusjoukko huomasi meidät kun heilutin heille käsiäni. Elämä maapallolla oli muuttunut koska maapallo oli muuttanut muotoaan. Maan pinnalla täytyi kulkea ryömien sille asetettujen köysien varassa, muuten tippuisi pois maapallon päältä.

4 Teollisuusvakoojat olivat poikaystävän puhelimessa olevien tietojen perässä. Yksi vakoojista eksyi sänkyymmekin asti ja yritti kiinnijäämisen hetkellä raiskata minut.  Lähdimme Kreikkaan vakoojia pakoon. Ihanat maisemat, turkoosi merivesi, lämmintä. Käskin poikaystävää ottamaan kännykän mukaan myös kylppäriin, mutta eihän hän niin tehnyt ja vakoojat onnistuivat siis tavoitteessaan. Ja sitten Tapsalle tapahtui kamala onnettomuus. Se tippui tai hyppäsi pöydältä niin että jäi painavan lasiesineen alle. Sen takapää oli halvaantunut. Se katsoi minua eikä ymmärtänyt miksi ei pystynyt liikkumaan. Sillä oli karmeat tuskat ja se yritti naukua mutta ääntä ei kuulunut. Lähetin poikaystävän hakemaan eläinlääkäriä ja tuomaan mukana lopetusaineet. :(


5 Murtauduin DC:n työhuoneeseen. Valokuvista huomasin että hän oli ollut kesällä käymässä... Kuopiossa. Vitutti niin paljon että heräsin heti.

6 Olin tivolissa ja ihmettelin miksi siellä ei ollut lasten vuoristorataa. Jossain vaiheessa jahtasin moottoripyöräilevää Saints Row-tyyppiä. Minulla oli salasuhde, sen oli tarkoitus olla vain yhden yön juttu. Mies jätti minut ja päätin tappaa itseni. Kävelin mereen mutta muutin mieleni ja jouduin kävelemään pitkän matkan takaisin kivikkoista rantaa pitkin. Perillä läheiset odottivat  ja olivat innoissaan kun en ollutkaan kuollut. Paljastui että olin opettaja. Kouluni rehtori Alexander Skarsgård vaati minua tulemaan aamulla ennen koulun alkua palaveriin. Tajusin että hän halusi uudeksi sivusuhteekseni.

7 Menin kirjastoon jonka televisioista näkyi että Helsinkiä uhkasi ilmaisku. Ihmiset hurrasivat kun Helsinki tuhoutui. Yritin soittaa Hesassa olleelle Giggelille, vaikka tiesin että hän on kuollut.

8 Monesti aiemmin olen nähnyt unia siitä että olen raskaana, mutta nyt ensimmäisen kerran synnytin. (Koti)synnytys kesti pitkään, mutta ei sattunut ollenkaan. Lopulta synnytyksen eteneminen pysähtyi ja oli pakko tehdä keisarinleikkaus.

9 Murhajoukko tuli tappamaan erästä naista. Hän ajatteli että eivät ne ovesta sisään pääse, mutta meni silti varmuuden vuoksi piiloon turvahuoneeseen. Seurustelin Elton Johnin kanssa, ihmettelin miksi homo haluaisi olla kanssani. No myöhemmin paljastui että Eltonkin kuului tuohon pahisporukkaan, ja he pakottivat minut mukaansa.

Ei kommentteja: