27. tammikuuta 2016

Peli: The Sims 3 Pets

Queen Bella's Revenge!!!

En tiedä kuuluisiko tämä teksti SimLandian puolelle mutta enpä jaksa. Kuviakaan ei ole koska mitenkä muka PS3-pelissä otetut kuvat saisi tietokoneelle? Ja väliäkö sillä, niiden kuvien tallennustila loppui heti alussa.

Alussa jäi parit trophyt saamatta. Sitten luin vinkkinä että tätä peliä kannattaa pelata offline niin trophyt toimii paremmin. Eniten vituttaa se että sain jo aika alussa kissan kylvetettyä, mutta sitä trophyä ei silloin tullut vaikka olisi pitänyt. Sen jälkeen ei ole onnistunut kylvetys millään. Niin hauska kuva mielestäni. Do not want!


Ensin loin simin nimeltä Sara Linnea Karppinen. Hän asui pitkään yksin ja keskittyi uraansa ja taitoihinsa. Sara Linnea on luonteeltaan yksinäinen, luuseri ja kissojen rakastaja. Ilmeisesti tuon luuseriuden vuoksi hänelle on sattunut ikäviä asioita erityisesti työpaikalla. Monen työpäivän tapahtumat päättyivät sanoihin "ja nyt kaikki työpaikalla nauravat Sara Linnealle". Epäilen myös tämän johtuvan vain ja ainoastaan luuseriudesta: Simi jota pyytää käymään suostuu ensin pyyntöön, mutta muuttaakin mielensä parin sekunnin kuluttua. Todella hankalaa saada ketään tulemaan luokseen.

Sara Linnea palkkasi itselleen taloudenhoitajan, joka olikin yllätyksekseni mies, nimeltään Alex Medina. Jonka työasuna oli vitivalkoinen smokki tai mikälie frakki, tosi käytännöllistä varmaan.

Viimein oli aika ottaa kissa, ja pentu Xena Karppinen muutti taloon. Se vituttaa etten ole onnistunut luomaan lemmikille yhdeksää traittia. Xenalla niitä on kahdeksan, eikä se yhdeksäs vaan millään tule, vaikka sen pitäisi olla käsittääkseni täysin mahdollinen. Ominaisuus jota olen yrittänyt saada Xenalle pitkään on vocal/noisy. Koska Xena ei ole quiet niin miksi tuo ei vaan tule?!

Sitten koitti viimein aika valita itsellen puoliso, ja uhriksi valikoitui taloudenhoitaja-Alex. Joka ensimmäisellä yön yli-visiitillään bugasi eikä millään meinannut enää lähteä pois. 

Eniten ärsytti se kun Sara Linnea meni naimisiin Alexin kanssa, niin sukunimi muuttui automaattisesti Karppisesta Medinaksi. Ei kysytty mitään että haluatko vaihtaa nimen, prkl. Sen jälkeen kissa-Xena on ollut yksinään perheen ainoa Karppinen.

Ensin syntyi tytär Precious, sitten poika Jesse. Koska yksi trophy vaatii sisaruksia. Koti-isä-Alex toivoi ensin poikaa, mutta saikin tytön. Sitten hän toivoi toista tyttöä, mutta saikin pojan. Joitakin se elämä vain kolhii?

Jossakin vaiheessa joukkoon liittyi koiranpentu Calliste. Sitten huusholli olikin jo täynnä, kuusi henkeä on maksimi. PC-kakkosessa sentään sai samaan taloon 8 ihmistä ja kuusi eläintä.

Perheen kuopuspoika Jesse ei millään meinannut kasvaa taaperosta lapseksi. Preciousin ja Jessen synttäreiden piti olla samaan aikaan. Juhlat oli järjestetty vain Preciousille eikä Jesse kasvanut. Aamulla päätin pakottaa vanhenemisen synttärikakulla. Enpä tosiaankaan aavistanut mitä siitä päätöksestä seuraisi. Jessen isukki Alex puhalsi kakun kynttilät sammuksiin niin että syttyi tulipalo! Oikeasti, kuka muka onnistuu aiheuttamaan tulipalon kun puhaltaa kynttilöitä?! No lopputuloksena oli taas se että tulipalon takia Jesse ei vieläkään vanhentunut! On se välillä niin vaikeaa.


Mitkähän olisivat suurimpia eroja Sims 2 ja Sims 3:n välillä? Kun jätetään ne oleelliset huomiotta. Kolmosessa taaperot ovat paljon vähemmän ärsyttäviä, eivät itse asiassa taida ärsyttää ollenkaan. Kakkosessa ne nukkuivat hyvin vähän aikaa, huusivat koko ajan. Kolmosessa taapero pystyy kepeästi noudattamaan samaa unirytmiä kuin muutkin simit.

Raskausaika sujui Sara Linnealta kaksi kertaa paljon huomaamattomammin kuin kakkosessa. Kummassakin raskaudessa vain yksi oksennuskerta, eikä mahakaan missään vaihessa mitenkään helposti huomattava ollut.

Pitäisikin pelata Sims 2 tosi pitkästä aikaa. En tiedä onko yksikään simeistäni edes tallella.

Ei kommentteja: