24. tammikuuta 2015

Kosto oksettaa

VARO KOSTON JUONIPALJASTUKSIA!!! 


Koston jakso s4e12 oli mielestäni todella hyvä, siinä tapahtui niin paljon. Mutta sitten tuli s4e13 joka oli huono kaikin tavoin. Kaikista karmeinta minulle oli Nolanin ylläri pylläri avioliitto. JA se ettei Nolan tiennyt ollenkaan siitä että Emily taisteli hengestään murhaajan vankina. Nolan on aina ollut se joka tietää kaiken Emilyn puuhista.

Olin aiemmin pitänyt Louisea ihan siedettävänä hahmona surkuhupaisuutensa takia mutta nyt tuli raja vastaan. Kun muutamaa päivää myöhemmin näin kuvan happy momentista (sormusten esittely sittenkin elossa olevalle äitsykälle) niin teki oikeasti mieli yrjötä. Ja kuulemma tämä yrjötys vaan jatkuu heti seuraavassa jaksossa, tiedossa on hääjuhlat!

No mutta minähän tarvitsen vain asennemuutoksen. Ja siedätyshoitoa. Mites olis jos ensin tekisin videon Louisesta ja sitten ryhtyisin fanittamaan Nolan&Louise-paritusta. Eiks je? Onnistuu helposti... ei.

Ja sitten minusta tuntuu siltä että... jos Nolan tulee kuolemaan sarjassa niin saan hermoromahduksen. Kuvittelin jo valmiiksi mahdollisen reaktioni: Ei ei ei en kestä en kestä en kestä. Ja sitten hyppy parvekkeelta alas. Oikeasti ahistaa niiiin paljon!!

No olen jo alkanut itseni psyykkaamisen, että ei tämä tule hyvin päättymään. "Another major character death" on tulossa, ja kuka muu se muka voisi olla kuin Nolan? Ja mitä juonta ne muka enää keksii kun edellisessä jaksossa lähes kaikki tulivat päätökseen? Monen mielestä edellisen jakson olisi pitänyt olla koko sarjan viimeinen. Jäljellä on tasan kaksi juonikuviota: Nolanin sivujuoni, ja Margaux'n uusi "pää"juoni joka ei kiinnosta ketään.

Mitäpä muuta pakkomielteelleni kuuluu? Aloitin sarjan katsomisen alusta asti. Ja tällä kertaa kelaan yli kaikki tylsät kohtaukset, eli kaikki Charlotte/Declan/Jack/Tyler/Amanda/se pr-nainen jonka nimeä en tiedä ym. ym., ylipäänsä kaikki missä ei ole Emily/Nolan, no Victoriakin yleensä kelpaa. Ja Conrad, näyttelijä on niin mainio roolissaan. Harmi että tappoivat hahmon pois. Hus pois kaikki turhat hahmot mun telkkarista, voisi olla pelkkä Nolan&Ems-show, olisi varmasti tosi mielenkiintoinen! NOT.

Alkupään jaksoissa ärsyttää suunnattomasti se miten Emily kohtelee Nolania: "You shouldn't be here. What are you doing here? Go away." Jne.

Ja nyt sitten kun ollaan lähiaikoina lähdössä risteilylle niin ei edes oikein haluaisi lähteä, kun pitäisihän sitä olla kotona että voisi katsoa heti tuoreeltaan Koston uuden jakson! Paitsi että eihän niitä nyt enää uskalla edes katsoa, kun juonenkäänteet näköjään ovat mitä ovat. Uutta jaksoa katsoessa pitää siis vastaisuudessa mennä piiloon sohvan taakse, laittaa silmät kiinni ja kädet korville ja huutaa lallallaa, this is not happening!

Mitenhän kauan tämä pakkomielle oikein jatkuu? Luulisi jo loppuvan, minulla nämä eivät yleensä kauaa kestä.

Mites olis vähän parempi idea avioparista? Taitaa olla tämä kuva behind the scenes, sillä eihän Emily hymyillyt hääpäivänään. Vaikutti olevan kuin teuraalle menossa.


Mutta kaiken oleellisen pakkomielteeni suuruudesta kertonee se että kirjoitin Kosto-aiheisen fan ficin. Sillä en ollut kirjoittanut mitään 15 vuoteen. Oudointa on kenties se että miksi ficcini lopussa Nolan kuolee, kun suhtautuisin 'tosielämässä' sen hahmon kuolemaan niin älyttömän negatiivisesti. No mutta minkäs teet kun La mariée était en noir, ja siithä se ajatus sitten lähti.

Ei kommentteja: