14. huhtikuuta 2014

GTA V-päiväkirjat

Tavoite: saada trophy pelin koko alueen tutkimisesta

Päivä 1

Olin matkalla kartan tutkimattomaan kohtaan kun kohdalle osui liftari-nainen. Perillä hänen mustasukkainen ukkonsa yritti käydä päälle, niinpä ajoin sen idiootin päälle. Monta kertaa. Peli tallentui joten kaipa se tehtävä meni läpi? Toinen liftari oli auto-onnettomuuden uhri joka valitettavasti ehti kuolla kesken matkan. Vaihdoin samantien autoa sillä ruumis autossa ei ollut kovin kiva juttu. Sain myös taksiasiakkaan mutta kiiressä ajoin vahingossa sen päälle. "Saamme heittää hyvästit sille asiakkaalle", oh really? Ihme kyllä pääsin uimalla karkuun poliisihelikopteria.

Halusin moottoripyörän ja jyräsin moottoripyöräilijän, oho apua se olikin poliisi. Yhden puumankin näin mutta onnistuin jopa tappamaan sen ennenkuin se minut. Pelkään puumia ihan sairaasti, yleensä ne tappavat minut aina. Tipuin vuorilta ties kuinka monta kertaa autolla ja lähinnä jalan, vasta moottoripyörällä kuolin. Ostin baarin vain siksi että peli tallentuisi, en jaksanut kotiin asti. Siis en ehtinyt sillä Kauniit ja rohkeat oli jo alkanut.

Päivä 2

Yritin tehdä kännykällä pikatallennusta jonka olemassalosta sain juuri sinä päivänä tietää, en muistanut mistä nappulasta kännyn saa esille ja heitin vahingossa kranaatin moottoritielle, 3 tähteä tuli hetkessä. Ihme kyllä selvisin hengissä poliisihelikopterista. Ja mikä kenties parasta ensimmäinen officer paikalla oli moottoripyöräpoliisi ja sain hänen moottoripyöränsä. Nuo poliisin pyörät tosin ovat ihan onnettomia vuorilla liikkumisessa, eivät jaksa ylös asti.

Yritin päästä kävellen cable carille koska siellä on moottoripyöriä. Tipuin koko ajan alas ja lopulta luovutin, päätin mennä toista kautta toiselle pysäkille. Olin tulossa kävellen alas vuorilta kun vastaan tuli kaksi ihmistä. Ne vain pyörivät ympyrää paikoillaan eli jokin bugi oli. Päätin päästää heidät kärsimyksistään ja ammuin heidät. Siitähän poliisit innostuivat mutta eivät löytäneet minua vuorilta. Kun tulin alas tielle sen keskellä oli kaksi tyhjää poliisiautoa ja molemmilla kaistoilla oli pitkät autojonot. Way to go, minua etsineet pollarit! Ne ovat niin hauskoja muutenkin kun mieluummin vaikka kuolevat kuin antavat rikollisen mahdollisuuden päästä karkuun. Ajavat autoillaan täysillä rotkoihin ym. omasta turvallisuudestaan tai hengestään välittämättä.

Luin netistä vinkin että kannattaa lentää joko lentokoneella tai helikopterilla kartan rannikkoja pitkin saadakseen koko kartan tutkittua. Yllättävän helposti sain varastettua lentokoneen lentokentältä, se on minulle aina vähän vaikeaa. Olin lentämässä sillä kun sain viimein trophyn. Laskeuduin samantien tielle. Lentokone "vähän" kärsi kuten minulla aina, mutta pääasiahan on että selvisin hengissä. Hieno parkkeeraus vaikka itse sanonkin, eihän lentsikka tarvitse kuin yhden siiven.

Seuraava tavoite ja trophy: tulla hain syömäksi. Siinä ei kauaa kestänyt.

Trophy: Luo hahmo GTA Onlineen
Sehän olikin hauskaa. Laitoin hahmoni bilettäväksi sohvaperunaksi. Siinä olikin delicate balance, sillä liikaa biletystä niin hahmo on huora, tai siis sillä on huoran vaatteet. Tarpeeksi sohvaperunaa niin vaatteena on sopivasti huppari. Ensimmäiset tehtävät luuseroin tietysti kunnolla, olin autokisassa viimeinen ja eksyin myöhemmin omille teilleni. Sitten piti ryöstää kauppa. Sen tehtyäni tulin ulos kaupasta ja autoni oli räjäytetty? Paikalla oli paloauto jonka varastin. Pian sekin räjäytettiin?! Mitä ihmettä oikein tapahtui, tähtiä ei ollut montaa.

Päivä 3

Kolmantena päivän tuunasin auton ja joogasin. Eli lepäsin. Tosin siinä sivussa murhasin erään ihmisen tiputtamalla hänet alas vuorelta. Seurasin junaa moottoripyörällä ja eräs autoilija ajoi jostain kumman syystä junaa päin, räjähdys oli komea. Kai se sitten oli itsemurha?

Michaelin uusi, täysin tuunattu ja erittäin miehekäs auto.

Ei kommentteja: