1. helmikuuta 2011

Maailmassa on virheitä

Kävin eilen pitkästä aikaa keskustassa ostoksilla. Oli pakko ostaa kissoille Mustista ja mirristä kuivaruokaa, kun voi mennä ties kuinka kauan ennen kuin Zooplussasta saa. Olin pyhästi luvannut itselleni etten enää osta Taste of the wild-ruokaa, mutta... Se on ainut viljaton mitä Kuopion kaupoista saa. Ja kympin halvempaa kuin Hills.

Anttilassa oli jopa lautasia joita käytän kissojen kuivaruokakuppeina. Kesällähän ne oli loppu mutta nyt oli taas. Ostin kaksi varalle, kun yksi jo hajosi eikä varalautasia ollut enää yhtäkään.

Missään kaupassa ei ole muovisia kaulimia, on vain pelkästään puisia. Halvin olisi Carlsonilla, paitsi että hyllyssä oli siinä kohdalla tyhjää. Aion kai joskus jopa leipoa jotain muutakin kuin mantelileipiä joita teen muutaman kerran kuussa. Pullasudin ostin jo mutta kaulin puuttuu vielä, ovat ihan liian kalliita. Haluaisin maksaa vain muutaman euron ja halvinkin on vajaa 6e.

Sokoksella kuului joku palohälytys, joten läksin sieltä samantien pois. Paloauto tulikin paikalle juuri silloin.

Veljmies huijaa. Knorr-keitot ovat olevinaan tarjouksessa, 1.29e/kpl. Kumma kyllä kuitissa on normaalihinta 2.72e/kpl. Kyllä vituttaa että huomasin huijauksen vasta kotona. Ja se että ostin kaksi... No onneksi en ostanut kolmea?! Prkl.

Biona-kookosöljyä on näköjään tuollakin, ja ostinkin sitä. Saa nähdä onko syötävää. Tosin eipä tuo taida olla sen halvempaa kuin Virilo sillä Virilossa on 250ml ja Bionassa 200ml. Saatavuus vaan on parempi. Ostin myös uutta Novelle Mansikkainen-kivennäisvettä, saa nähdä onko juotavaa.


Peruutin tv-maksun. En halua laittaa siihen puolen vuoden välein kolmasosaa kuukausipalkastani. Järjetöntä että maksu on sama kaikille tuloista riippumatta.

Ei kommentteja: