17. lokakuuta 2006

Oletin todella että niska ja hartiat tykkäisivät koneettomasta elämästä, mutta yllättäen kävikin täysin päinvastoin. Kipuja oli paljon enemmän kuin normaalisti. Niskaani alkoi koskea esimerkiksi silloin, kun luin kirjaa. En vain osaa istua oikein. Istuin esimerkiksi tässä tietokonetuolissa siten että niskani nojasi selkätukeen ja perseeni oli tuolin etureunalla. Siitä asennosta noustuani totesin aina että oho, jopas niskaan koskee. Tämä "röhnöttäminen" on sukuvika sekin, isäni perua. Joskus nuorena yritin istua selkä suorana ja heti alkoi selkään koskea.

Niinpä niin. Jonkin aikaa... ehkä muutaman kuukauden, josta suurin osa oli odotusta... olin hulluna Teho-osastoon. Tiesin että innostus lopahtaisi 13. kauden parin ensimmäisen jakson jälkeen, ja oikeassa olin. Nyt tuntuu tosi puuduttavalta tehdä sivustolle juttuja jaksoista, jotka eivät yhtään kiinnosta.

Pelailin eilen hiukkasen Animal Crossingia. Taisin saada kerättyä kylästä lähes kaikki rikkaruohot. Edellisestä pelikerrasta ei kyläläisten mukaan ollut kulunut kuin kolme viikkoa. Sitä edellisellä kerralla yksi kyläläinen itki kun ei ollut nähnyt minua 17 kuukauteen. Se taitaa olla ennätys. Tapasin eilen yhden uudenkin asukkaan. Lampaan, joka muistini mukaan asui ennen lähikylässä Paskalassa. Siellä on kiva käydä aina joskus vierailulla moikkaamassa vanhoja tuttuja, kun osa kylästäni lähteneistä muuttaa (onneksi) sinne.

Tiedän jo mitä haluan joululahjaksi. Sims2-lisärin Lemmikit. Ostaisikohan äiti?

Wanhoja...

Tein itselleni tosi kivan avan jollain sivustolla. Olisikin noin ihanat hiukset... tai noin ihana pinkki hattu.

Image Hosted by ImageShack.us


Nykyinen taustakuvani. Tehis-aiheinen tietysti.

You Are 64% Shy

You are a very shy person, and it has started to impact your life in a negative way.
If you can avoid human contact, you usually do. And as a result, you miss out on a lot.

Ei kommentteja: