2. huhtikuuta 2024

Pääsiäisen pupuilut

Muistin pääsiäistä edeltävänä keskiviikkona että olin unohtanut laittaa pääsiäisruohon kasvamaan, ja laitoin sen kasvamaan vasta torstaina. No eipä tuo ollut juuri ollenkaan ehtinyt kasvaa kun tänä aamuna eli pääsiäisen jälkeisenä tiistaina Tapsa oksensi siihen.


 


 

Olen aina vihannut pitkäperjantaita. Lapsena ne tuntuivat aina loputtoman pitkiltä ja tylsiltä. Ja kuten olen täälläkin kertonut niin aikuisena endometrioosikipuni levisivät ensimmäisen kerran sydämen kohdalle juuri pitkäperjantaina. Muistan vieläkin sen pelottavan hetken ja tilanteen. 

 

Pitkäperjantaita edeltävänä yönä näin unen jossa Ville Peltonen kuoli. Pitkäperjantaina. Hän oli Ässien valmentaja mutta sai potkut, ja huhujen mukaan päätyi omaan ratkaisuun. Piti tosielämässä kysyä puolisolta että mitäs se Peltonen nykyään tekee, kun en tiennyt.


Pitkäperjantaina käytiin ensin kävelyllä, ja sitten oli vuorossa pääsiäispupupaisti. Yllättävän hyvin meni viimeinen pääsiäiseni pupuna. Kuolin kolmesti, joista kaksi kertaa Jasonina oli suomalainen, joista valitettavasti toinen oli teamer. 

 PS5-ohjaimen mikrofoniin tuli päivitys joka olevinaan paransi sitä ainakin taustamelua poistamalla. Totuus on se että päivityksen jälkeen ääni tuntuu kuuluvan jostain veden alta, eikä mikki tunnu osaavan päättää onko ääneni taustamelua vai ei. En olisi voinut uskoa että onnistuvat tekemään huonosta mikrofonista vieläkin surkeamman. Joo, näppäinten äänet ei enää juurikaan kuulu, mutta mihin hintaan?

 

Pääsiäislauantaina heräsin ensin siihen kun joku kissoista oksensi. Sitten ennen kuutta heräsin siihen kun Kali yritti paskoa päälleni sängyssä. Jouduin siis taas vaihtamaan lakanat kun niissä oli Tapsan räkää sekä Ollen ja Kalin paskaa.


Ja toki kun Ollelle oli varattu eläinlääkäriaika pääsiäisen jälkeiselle päivälle niin... sillä ei ollut ripulia koko pääsiäisenä. Tutkimattomia ovat kissan ripulin tiet.

Ei kommentteja: