26. maaliskuuta 2022

Onko tämä loppu?

Onko peli F13 eli elämäni tarkoitus tullut tiensä päähän? Se on monella lakannut toimimasta Pleikkareilla. Pelaajat menettävät perkit, levelin ja cp:n pysyvästi. Aiemminhan noin on voinut käydä väliaikaisesti. Ja sitten kun yrittää pelata iskee vaan database login error. Pelottaa että tuota vikaa ei koskaan korjata, vaan annetaan F13:n kuolla. 

 


 

F13:n tilanne surettaa koska olisin halunnut pelata sitä tänä viikonloppuna. Mutta sitten oloni meni niin surkeaksi että pelkään kuolevani. Olkapää kipeytyi sunnuntaina, en tiedä miksi. Onneksi sentään kyseessä on vasen olkapää. Keskiviikkona iski huono olo, sydämestä ottaa. Sitten iski kivut, sitten oksetus. Kiristää, puristaa, henkeä ahdistaa. Oli tarkoitus pelata F13 nyt lauantai-iltana mutta niinköhän koskaan enää? Kohta iskee varmaan tämän katastrofin päälle koronakin tietystä syystä johtuen. Sydän ei vaan kestä.


 

Ja jotkut vaan kehtaavat väittää että korona on "pelkkä nuha"... Mitäs kivaa uusimmat koronatutkimukset kertovat? Lievä tai oireetonkin korona vanhentaa aivoja 10 vuotta. Korona nostaa kuolemisriskiä yli kolminkertaiseksi ainakin vuodeksi (veikkaan että loppuelämäksi). Suomessahan ylikuolleisuutta on ollut yli viisinkertaisesti virallisten koronakuolemien määrän. Korona tappaa t-soluja (muistisolut). Koronan saaminen uudelleen nostaa riskiä joutua tehohoitoon kolminkertaiseksi. Ja kaikkea muuta kivaa.

 




Ei kommentteja: